Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במונדאו 2002 הנעילה של הבגאז היא חשמלית כזאת ויש 3 דרכים לפתוח אותה:

1. כפתור בבגאז שמפעיל משהו חשמלי שפותח את הבגאז

2. כפתור מתוך הדשבורד , לדעתי מפעיל אותו דבר שהכפתור בבגאז מפעיל

3. דרך מפתח בבגאז. (לא נשמע שום רעש של מנגנון חשמלי)

קיצור, התחיל לעשות בעיות הכפתור בבגאז (ובדשבורד), בהתחלה לא הצלחתי לסגור בכלל את התא מטען, קצת כוח ומשחק בשיניים של המנעול והצלחתי,

ניסיתי לפתוח עם הכפתורים, לא עובד, 2 ניסיונות עם המפתח וביתיים תקין. לא רציתי לנסות עוד.

יש מישהו שיודע לומר לי האם יש קשר בין הדברים? זאת אומרת, אם המנגנון החשמלי כשל הוא יגרור כשלון של המפתח?

לדוגמא בחורף כשהיה מעלות ממש נמוכות, מתחת ל-4 , הנעילה המרכזית עשתה קצת בעיות (הייתה מגיבה בדיליי) והמפתח לא עשה בעיות אף פעם. (אומנם פתח רק דלת נהג אבל עדיין)

אז לשאלתי, יש צורך להחליף עכשיו את כל המנגנון (באיביי עולה 250 שקל), או שאפשר להניח שהמפתח ימשיך לעבוד כרגיל?

מחיפוש בגוגל יש את אותה בעיה בפוקוס אז אפשר לענות לי גם על עליה .. תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם (נערך)

מה הכוונה שהמפתח פותח?

אתה מכניס ומסובב מין מנעול?

כנראה המנוע החשמלי שבק, אם זה מנוע סטנדרטי אז זה כמה שקלים בודדים.

אם זה מנגנון שלם יעודי אז זה סיפור אחר.

לגבי המפתח, אם זה מה שאני חושב שזה (מנעול סיבובי שדורך כבל), לא אמורה ליהיות בעיה.

אבל בגלל שהרכב ישן והחלקים מתבלים, עדיף שתתקן את הנעילה החשמלית לצורך הנוחות ולצורך כך שאם ישתבש משהו במנעול, אז תמיד תיהיה דרך שניה.

לגבי איך לתקן, אצלי למשל נקרעו הכבלים (היה אפשר לפתוח את הבאגז דרך מנעול ודרך ידית בתא נהג)

יום אחד נקרע הכבל בידית אז פתחתי תקופה עם המנעול.

ואז נקרע הכבל במנעול.

במקום לשלם הרבה על חלקים מקוריים ולעבוד קשה.

בכמה דקות ו40 שח התקנתי פתיחה חשמלית דרך כפתור בתא נהג ומאז החיים יפים.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

יש לי אפשרות לפתוח את התא מטען באמצעות כפתור חשמלי, או באמצעות מפתח.

האפשרות החשמלית לא עובדת, המפתח כן.

השאלה שלי היא האם יש קשר בין 2 המערכות - כלומר האם זה שיש כשל במערכת החשמלית, יגרור לכך שבעתיד הקרוב גם המפתח לא יפתח.

או שאין שום קשר בין השניים.

פורסם

תנסה לשמן את המנגנון בבגאז בספריי נגד חלודה יכול להיות שפשוט צריך שימון קל.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

אבל השאיפה היא שיפעל תמיד באמינות ולא יעצר.

יש דברים שעדיף לא לגעת, פה דווקא כן כדאי כי אם אתה תעזור למערכת בניקוי ושימון, יכול ליהיות שזה יפתור לך הרס טוטאלי של המנגנון.

כמו שאמר הבחור, שימון טוב תמיד עוזר.

דבר שני יכול ליהיות שהמנוע התעייף, לא יודע איזה מנוע זה בדיוק אבל כנראה שיש בו לכלוך או קורוזיה או משהו אחר.

אני בעצמי הייתי לוקח את זה כפרוייקט ופותח את המנוע ומנקה אותו.

• תוכן חדש...