Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים וחברות,

לאור הפרסום המחודש שלנו והמון שאלות מצד החברים, מצאתי צורך שאנשים יכירו וישמעו מה אנחנו עושים.

אני רוצה להזמין אתכם להגיע אלינו לפגישת הדגמה על כוס קפה, לקבל רשמים ולהתייעץ איתנו ללא כל התחייבות.

המטרה שלנו היא להאיר את העיניים של אוהבי הסאונד שלא תמיד חייב להוציא כסף רב על ציוד, ובכך שתחסכו כסף לדברים שבאמת תצטרכו במערכת.

אני מזמין אתכם ליצור איתי קשר לתאום מפגש הדגמה ויעוץ חינם

והכי חשוב - שהמוזיקה תישאר לנצח.

רונן

054-6658566

פורסם

אני חושב שרונן התכוון למפגש הדגמה במשרד T.T.H

אבל הוא מסוגל כמובן גם לתת הדגמה לשיטת הכוון שלו ברכבו האישי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המפגש מיועד לכל מי שמעוניין להבין מה אנחנו עושים, ולא משנה מה מחיר המערכת שיש לו.

המפגש יהיה אחד על אחד או בקבוצות מתואמות קטנות.

צרו איתי קשר לתאום

רונן

פורסם

קצת על משרד TTH

לפני מספר חודשים קפצתי לבקר את רונן בכדי לראות את משרד TTH, מדובר על משרד בבניין חדרים - מבנה החדר פשטני עד מאוד - סה"כ ארבעה קירות לבנים, דלת, חלון, כורסא, מערכת צמוד קיר והכורסא נמצאת בסוויט ספוט.

מצד ימין מאחורי הכורסא נמצאת עמדת הפיקוד של המערכת - מחשב, ממנו רונן מתחבר לפרוססור אם אני זוכר נכון של בוהרינגר ומשם למגבר ולמערכת הרמקולים.

אני זוכר שני רמקולים רצפתיים של KEF - אם אני זוכר נכון 3WAY

ואני זוכר ארבעה רמקולים סטליטיים, לדברי רונן - של פאראדיים

ואני זוכר סאב וופר עשרה אינטש של פולק אודיו.

רונן מאז הוסיף למיטב ידיעתי רמקולי מדף של בוסטון ויסטה וזוג רמקולים לויינים של פולק אודיו.

אופן ההדגמה הוא השמעה של מספר רצועות שמע כאשר בהתחלה רונן מדגים לכם את פעולת המערכת עם יישום השיטה שלו ופעם אחת "ללא".

הכוונה בללא היא שהשיטה שלו מיושמת באופן פיזי על הרמקולים ובכדי לגרום לזה להשמע לא נכון - הוא משתמש בפרוססור ופשוט הופך את ההגדרות תוך כדי השמיעה.

בהתחלה רונן מסביר לכם עם השיטה וללא השיטה וגם מסביר לכם למה לשים לב ולמה להקשיב, גם מספק לכם מידע מדוייק לגבי ההקלטה שאתם שומעים ואיפה כל דבר ודבר אמור להתמקם לכם בחלל החדר כאשר נוצרת תמונה.

לאחר מכן אתם תנסו לזהות לבד מתי אתם שומעים את השיטה שלו מיושמת ומתי לא - אני יכול לאמר לכם שלי היה קל מאוד לזהות - וזה אמור להיות קל כי יש סה"כ שתי אפשרויות - או שהמיקומים נכונים והבאס מפוקס ומרוכז היטב ונכון - או שהם לא.

דוגמא מסויימת לפרט קטן מאוד ששמתי לב אליו - בחלון יש טריס וניצאיני (תריס מתכת שמורידים ומעלים עם חוט)

תשימו לב כמה התריס מווברץ מתדרי הבאס כאשר השיטה לא מיושמת והכל מתפזר בחדר - לעומת כמה הוא מווברץ כאשר הכל ממוקד ונכון.

לי בצעמי דרך אגב יש רמקולים פוינט - סורס של KEF בסלון וסאב וופר 10 אינטש של פירלס (JVC אבל הסאב וופר עצמו של פירלס)

זה יצרן שמייצר רמקולים מדהימים - ממליץ בחום למי שמעוניין ברמקולים לבית.

נ.ב - המשרד כפי שציינתי איננו גדול במיוחד - הפגישות לדעתי יתאימו לשניים עד שלושה אנשים בכל פגש שכזה מה גם שההדגמה לוקחת זמן וצריך להשקיע בלהעביר את המידע לכל אדם ואדם.

מומלץ בחום - לא עולה לכם אגורה.

נ.ב 2 - באחת מההדגמות התקשיתי מאוד להבדיל אם הרצפתיים עובדים או הסטליטיים עם הסאב עובדים - רונן גרם לרמקולים להשמע פשוט אותו הדבר!

אבל בשני המקרים ההבדל בין שיטה מייושמת לבין שיטה לא מיושמת - ברורים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מקפיץ ומזכיר לכם לנצל הזדמנות יפה וטובה.

Pioneer TS-X150

פורסם

רעיון מצויין. אני אוהב כפה ולפעמים יש גם זמן פנוי ביום כאשר אני במרכז. אם יצאה לי לקבוע ולקפוץ ירשום חוות דעת.

תמיד נחמד לדבר עם אנשים שמבינים וללמוד משהו חדש.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

טוינג!

Pioneer TS-X150

פורסם

שבוע טוב חברים,

רציתי לשתף אתכם במפגש שהיה לי עם רונן.

בעקבות השרשור הנ"ל, נפגשתי עם רונן ביום חמישי האחרון בשעות הערב, זאת לאחר שיצרתי קשר בתחילת השבוע ותיאמתי איתו.

הבהרתי לרונן שחשוב לי לשמוע רכב עם מערכת 3 חלקים בשיחה, ושאני מגיע רק להתרשמות. רונן אמר לי שיש לו רכב 2 חלקים, ורכב 3 חלקים יהיה בהמשך. למרות זאת החלטתי להגיע לפגישה ולראות על מה מדובר, לקבל פרספקטיבה.

לפגישה הגיע איתי חבר פורום נוסף - שגיא.

המשרד של רונן הוא בדיוק כמו שאדי תיאר אותו למעלה, כנ"ל לגבי שלבי ההשמעה וההסברים - כמו שאדי תיאר.

במשרד של רונן אני לא יכול להגיד שנשארתי אדיש, הבנתי איך צריכה להישמע במה תלת מימדית נכונה, והבנתי את ההבדלים בין במה שמנגנת נכון לבין במה שלא מנגנת נכון - התרשמתי מאוד.

לאחר מכן עברנו לשמוע ברכב 2 חלקים + סאב. רונן השמיע לי את אותם קטעים ששמענו במשרד.

הכל נשמע בדיוק כמו ששמענו במשרד, במה מפוקסת, ממורכזת, ופשוט נשמעת טוב.

לאחר מכן רונן הפתיע ואמר שהכין רכב 3 חלקים לכבוד הגעתי, נסענו לשמוע את הרכב המדובר.

אני יכול בהחלט להגיד שהמערכת ברכב הזה הוא אחד הטובים ששמעתי, וזה בדיוק מה שאני מחפש גם אצלי ברכב במערכת 3 חלקים.

לסיכום:

קודם כל נציין שלא סגרתי שומדבר עם רונן והוא לא נגע לי במערכת, אני יכול בהחלט להגיד שהרווחתי שיעור בחינם, שיעור על איך מערכת צריכה להישמע, ולאן אני צריך לשאוף מבחינת כיוונים.

פגשתי בחור שבאמת אוהב את מה שהוא עושה, שרוצה להנחיל תרבות אודיופילית חדשה.

אמרתי לרונן שאני צריך כמה ימים לעכל את מה ששמעתי ולחשוב על הדברים - הוא כמובן הזמין אותי לשמיעה נוספת מתי שאני רק יחפוץ וללא שום התחייבות מצידי.

בקיצור, ממליץ בחום לחברי הפורום לקבוע פגישה עם רונן, מדובר על מפגש של 2-3 שעות (תלוי כמה אנשים, ותלוי כמה נכנסים לעובי הקורה), ופשוט לקבל שיעור בחינם על איך מערכת צריכה להישמע.

פורסם

אני את שלי אמרתי!

פולני או לא? :)

Pioneer TS-X150

פורסם

היום ביקרתי אצל רונן. החלטתי להיפגש עם רונן כיוון שאני במרדף תמידי אחרי מערכת שתשמע טוב ברכב אבל לא ידעתי בעצם איך מערכת צריכה להישמע. חשבתי שבמקרה הטוב אהיה שם שעה אבל הפגישה הסתיימה אחרי שעתיים וחצי. לא הרגשתי איך הזמן עף והייתי יכול לבלות שם עוד כמה שעות.

בתחילת הפגישה הציג רונן את ה"אני מאמין" שלו לגבי רכיבי המערכת, כיצד מערכת צריכה להישמע ותיאור קצר על ה- Startup שלו. רונן הסביר שורה ארוכה של מושגים שסגרו לי פערים רבים והדגישו את הסדר הנכון שבו צריכים לפעול כדי לקבל את איכות השמע שכולנו מחפשים. רונן מדגיש בהסבריו את העובדה שקודם כל צריך ללמוד לשמוע ואולי החשוב מכל שניתן לשפר את איכות השמע של כל מערכת.

בשלב השני רונן השמיע סידרה של קטעים שונים החל משרית חדד, ביונסה, פינק פלויד, ג'ז, חליל פאן ועוד. הקטעים הושמעו על רמקולים סטלטים של מערכת קולנוע ביתית. כל קטע הושמע ללא התיקון ועם התיקון המיוחד שפותח על ידו. ההבדלים בין הקטעים ללא תיקון ואחרי תיקון הם ההבדל שבין שמיים לארץ. לפני התיקון הזמר/ת נשמעים חלולים, הכלים קצת מרוחים וקשה להגדיר את מיקומם של הכלים על הבמה. אחרי התיקון הזמר/ת נשמעים עם עומק בדיוק בגובה האוזניים ובאמצע הבמה כאילו הם עומדים מולך. הבאס נשמע בדיוק במרכז. כלי הנגינה האחרים נשמעו חדים מאוד במקום קבוע כך שניתן לזהות את מיקומם בקלות. הכל קיבל פתאום נפח ועומק. את הקטע האחרון של גיאורגו זאמפיר מנגן על חליל פאן פשוט כל אחד צריך לשמוע.

בשלב האחרון רוב הקטעים הושמעו שוב ברכבו של דודי, חברו של רונן. מדהים לשמוע כיצד אפשר להפיק אותה איכות שמע שנשמעה קודם בחדר גם בתוך רכב. כל הקטעים חדים מאוד, מלאי נפח, מפוקסים ועם במה ברורה. שמענו ברכב כ- 20 קטעים שונים וכל אחד מהם מדגיש פן נוסף איך צריכה להישמע מערכת בתוך רכב.

כמו שכתב אחד מקודמי, אין ספק שרונן בעל ידע עצום, חי ואוהב את תחום האודיו. רונן הדגיש שוב ושוב שישמח לייעץ בכל נושא ותמיד אפשר לחזור אליו לשמיעה והתרשמות נוספים. אין לי ספק שכל אחד יוכל ללמוד מרונן דברים חדשים ובעיקר לחוות איך צריכה להשמע מערכת בתוך רכב.

• תוכן חדש...