Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי היום הצעת מחיר מאחת מחברות הליסינג בארץ לגבי יונדאי i20 שנת 2011 אוטומט

שנה: 2011

דגם: inspire 1.4 אוטומט

ק"מ: 61K

מחירון: 65K

מחיר: 55K

חשוב לציין שהרכב מליסינג, ללא תאונות, טופס הטיפולים שקיבלתי מראה שהרכב עבר את כל הטיפולים הדרושים ע"פ הוראות יצרן. טיפול אחרון 55 (לא יודע מה בדיוק תוקן/הוחלף).

בדומה לחברות רבות אני זכאי לשנה אחריות.

אשמח לייעוץ ולדעת האם המחיר הוא אכן סביר או שההצעה לא אטרקטיבית כל כך.

תודה

פורסם

ביחס ליד2 מחיר בסדר,רק תיקח את הרכב לבדיקה משלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדקת שמחיר המחירון תואם את מה שכתוב ביצחק לוי לפי תאריך עלייה לכביש? בדקת שקלול מחיר לפי המחירון?.

כן המחיר מחירון תואם ע"פ תאריך העלייה.

לגבי השקלול אם אני לא טועה זה הפחתה של 11%.

פורסם

לא סומך על בדיקה של חברות הליסינג, תיקח את הרכב לבדיקה משלך וככה תדע את המצב האמיתי של הרכב

פורסם

תבדוק בהיסטורית טיפולים מתי החליפו שמן גיר, כמו כן תבדוק בדיקה כללית שהמכלולים החשמליים עובדים (מחשב דרך, מראות חשמליות, מזגן וכו') אם צריך אז תקזז ממחיר המכירה ותיכנס למוסך ליישור קו.

בד"כ חברות הליסינג גם לא מחליפות את מסנן המזגן שעלותו מאוד נמוכה, אצלי ביונדאי I20 שנקנתה לפני 3 שנים מאחת מחברות הליסינג הגדולות לא רק שלא החליפו את מסנן המזגן אלא איכשהוא המכסה של מסנן המזגן "נעלם" מה שגרם לירידה בעצמה של המזגן, עד שמצאתי כיסוי כזה אז גם מומלץ להחליף מסנן מזגן (עולה בערך 50 ש"ח).

חוץ מזה - אחלה רכב, שלנו מתקרבת ל 160000 ק"מ ואנחנו מאוד מרוצים.

פורסם

תודה רבה על ההודעה.

המקרה שלי מאוד דומה לשלך,בדקתי והתגלה שלא החליפו את פילטר מזגן בטיפול האחרון (והיו צריכים) ובנוסף מחכסה לפילטר מזגן היה חסר.

תודה

• תוכן חדש...