Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

לפני יותר מחודש הזמנתי מנשא לתינוק מאיביי. מועד הגעת המשלוח היה בין 1 - 18 ליוני.

אני מתכתב עם המוכר כבר כמעט שבועיים, כל פעם הוא מבטיח שזה יגיע עוד כמה ימים ...

אני כבר לא מעוניין לחכות יותר ומעוניין לבקש REFUND. האם אקבל החזר מלא? כולל עלות משלוח? או החזר עלות המוצר בלבד?

מה קורה במקרה כזה עם החבילה? מי משלם על משלוח בחזרה למוכר? (בהנחה שהיא תקועה איפה שהוא בדרך).

תודה

גיא

פורסם

אם זה בארץ ומשום מה לא הגיע אליך,הדואר בד"כ שולח עצמאית חזרה (אחרי ש"לא הגעת לאסוף") לשולח.

לגבי החזר - בד"כ אמורים להחזיר לך עלות מלאה של המוצר+משלוח (אם היה),בת'כלס יכול להשתנות בין מוכר למוכר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בחודשיים האחרונים יצא לי לקבל 3 זיכויים על מוצרים שלא הגיעו (או תקועים בדואר - רק אלוהים יודע).

אתה פשוט פותח קייס בכפתור של "מוצר לא הגיע" וזה אוטומטית פותח בקשה רשמית לאיביי שם אתה יכול לבקש משלוח מחדש או החזר.

אתה מקבל החזר מלא כולל משלוח.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

תודה חברים על התגובות.

שאלה נוספת, בהנחה שאני מבצע REFUND ומקבל את הכסף חזרה. ולאחר שבוע המוצר מגיע אלי.

מה עושים איתו? שולחים בחזרה למוכר? משאירים אצלי?

פורסם

אישית אני תמיד מחכה חודשיים לפני שמתלונן כי לא מעט דברים מתעכבים בגלל הדואר. נתקלתי בזה המון לאחרונה. דברים שהייתי רגיל שמגיעים מבריטניה תוך שבועיים לוקח להם כעת חודש וחצי. שאני מזמין ובמיוחד בחצי-שנה האחרונה אני לוקח בחשבון עיכובים משמעותיים. לדוגמה, מעטפת דואר רגילה עם סוללות כפתור לקח לה חודש+ להגיע מארה"ב בדואר-אוויר.

פעם אחת שזוכיתי והמוצר בכל זאת הגיע אז פניתי למוכר ושילמתי לו שנית ומרוב שהוא היה בהלם הוא נתן החזר-מיידי של 10% כפיצוי על עוגמת-הנפש וכתב שהוא מקווה שאקנה אצלו שוב בעתיד.

בפעם אחרת זוכיתי, הזמנתי כבר מוצר חלופי ואז לאחר פרק זמן מוגזם למדי הגיע הפריט הראשון ולא עשיתי עם זה כלום כי אני לא אשלם כפול אפילו שהמוכר לא בהכרח אשם, חלק מהסיכון של למכור באי-ביי, לדעתי. ממילא המוצר הגיע כל-כך מאוחר שכבר לא הייתי יכול להתלונן באי-ביי אם הייתי מחכה עד אז.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

יש מספר מעקב?

אם זה מהונק קונג, כרגע יש בעיה עם הדואר שלהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תודה חברים על התגובות.

שאלה נוספת, בהנחה שאני מבצע REFUND ומקבל את הכסף חזרה. ולאחר שבוע המוצר מגיע אלי.

מה עושים איתו? שולחים בחזרה למוכר? משאירים אצלי?

זה תלוי בך.

כמו שהסטודנט רשם, ברגע שאתה מקבל זיכוי התיק מבחינת איביי סגור. אף אחד לא יודע שהמוצר הגיע אליך, אם תקבל את המוצר אתה יכול לשלוח אותו למוכר, לשלם לו, או להשאיר אותו אצלך.

הכל לפי היושרה והמצפון שלך.

You may kiss the bride.

פורסם
יש מספר מעקב?

אם זה מהונק קונג, כרגע יש בעיה עם הדואר שלהם.

אין מספר מעקב (אם היה אז העסק היה יותר פשוט). המוצר נשלח מאוסטרליה.

פורסם
בחודשיים האחרונים יצא לי לקבל 3 זיכויים על מוצרים שלא הגיעו (או תקועים בדואר - רק אלוהים יודע).

אתה פשוט פותח קייס בכפתור של "מוצר לא הגיע" וזה אוטומטית פותח בקשה רשמית לאיביי שם אתה יכול לבקש משלוח מחדש או החזר.

אתה מקבל החזר מלא כולל משלוח.

האם המוצרים הנ"ל הגיעו אליך בסוף?

פורסם

עדכון - נפתח קייס. תגובת המוכר היא להמתין עוד 7-11 ימי עסקים.

מה עושים? האם ניתן לערב את איביי לפני שעברו 7 ימים מרגע פתיחת הקייס?

פורסם

אתה יכול לשלוח לאיביי הודעה עם השתלשלות המקרה,הם כבר יאמרו לך מה לעשות

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אחרי שאתה פותח קייס, ניתנים לך 2-3 ימים כמדומני לפתור את הבעיה אם המוכר. לאחר מכן יש לך אפשרות לפנות ישירות לאיביי ולהצהיר שלא הגעתם לעמק השווה, אם אתה לא מעוניין לחכות 11 יום נוספים (ובצדק).

You may kiss the bride.

פורסם

כבר קרו לי שני מקרים שבהם קיבלתי את הכסף חזרה ולאחר שבוע המוצר הגיע. פניתי למוכר ושילמתי שוב . לדעתי אם כבר פתחת dispute והמוכר ביקש להמתין . אתה יכול להמתין כמה ימים. אין לך מה לדאוג. רק תשים לב שה dispute לא יסגר מעצמו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...