Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו זוג צעיר, ועוד אחד בדרך :) וכחלק מההיערכות אנחנו מעוניינים לקנות רכב.

זהו הרכב הראשון שלנו ועל כן התקציב שלו מוגבל עד מאוד, עד 20,000 ש"ח

עיקר השימוש הוא לסופי שבוע, גיחות קצרות להורים וכד' ולכן הוא לא צריך להיות רכב גדול

ידוע לי כי במגבלות התקציב אנחנו מסתכלים על דגמים של 2000-2005,

הדגמים העיקריים שאנו מתעניינים בהם פיג'ו 206,307 , יונדאי גטס (אם כי אני חוששת שהיא קטנה מידי) ודייהטסו סיריון.

אשמח לשמוע דעתכם, בעיקר על תחזוקה כיוון שברור שרכבים משנתונים אלה יזדקקו לתחזוקה שוטפת, אמינות, צריכת דלק ואם יש דגמים נוספים שעלינו לשקול ובכלל, כל הערה תתקבל בברכה :)

תודה מראש

פורסם
שלום לכולם,

אנחנו זוג צעיר, ועוד אחד בדרך :) וכחלק מההיערכות אנחנו מעוניינים לקנות רכב.

זהו הרכב הראשון שלנו ועל כן התקציב שלו מוגבל עד מאוד, עד 20,000 ש"ח

עיקר השימוש הוא לסופי שבוע, גיחות קצרות להורים וכד' ולכן הוא לא צריך להיות רכב גדול

ידוע לי כי במגבלות התקציב אנחנו מסתכלים על דגמים של 2000-2005,

הדגמים העיקריים שאנו מתעניינים בהם פיג'ו 206,307 , יונדאי גטס (אם כי אני חוששת שהיא קטנה מידי) ודייהטסו סיריון.

אשמח לשמוע דעתכם, בעיקר על תחזוקה כיוון שברור שרכבים משנתונים אלה יזדקקו לתחזוקה שוטפת, אמינות, צריכת דלק ואם יש דגמים נוספים שעלינו לשקול ובכלל, כל הערה תתקבל בברכה :)

תודה מראש

אתם לא בכיוון, לדעתי רנו מגאן 2008 תתן לכם תמורה מצויינת ותתאים לצרכים שלכם.

גדולה, נוחה, חסכונית, אמינה ויחסית חדשה.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם (נערך)

אפשר להוסיף לרשימה גם סיאט קורדובה ידנית עם עדיפות למנוע 1.6, נכון שקשה למצוא אבל הרכב הזה מוצלח מאוד ועם תא מטען גדול. אם רק אוטומט בא בחשבון - אפשר להוסיף לרשימה גם אקסנט 2008 אם תגדילו מעט את התקציב וסוזוקי ליאנה.

עריכה: בתקציבים הנ"ל חשוב מאוד לשים דגש על מצב הרכב, האם יש היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת לפי הוראות יצרן, כמה זמן יש לרכב טסט, והאם המכלולים שלמים ועובדים כראוי.

למידע נוסף אני מציע לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
אתם לא בכיוון, לדעתי רנו מגאן 2008 תתן לכם תמורה מצויינת ותתאים לצרכים שלכם.

גדולה, נוחה, חסכונית, אמינה ויחסית חדשה.

תודה! קראתי על המגאן המון ביקורות שליליות בגלל בעיות חשמל ותחזוקה.. לא נתקלת בבעיות מסוג אלה?

פורסם
תודה! קראתי על המגאן המון ביקורות שליליות בגלל בעיות חשמל ותחזוקה.. לא נתקלת בבעיות מסוג אלה?

הבעיות היו בשנתונים של 2004-2006.

משנת 2007 הרכב עבר שדרוג ונחשב אמין. אשמח אם תחפש תלונות על שנתונים 2008 לגבי הרכב הזה. אני אפילו אחסוך לך כי כמעט ואין. סתם סטיגמה.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

בתקציב מאוד קרוב חברה שלי מצאה פוקוס 2008 עם ק"מ נמוך.

בעקרון רכב חביב מאוד.

יש המון כאלו בשוק, צריך טיפה להתאמץ ולמצוא כזה עם ק"מ נמוך ( במקרה שלה היו בעיות קוסמטיות לא רציניות ש"תרמו" לירידת המחיר.

פורסם

לא מזמן אבא של חבר טוב רצה למכור את המגאן 2008 שלו. הוא יד ראשונה והק"מ נמוך. בסופו של דבר הוא החליט להישאר עם הרכב כי הוא באמת מאוד מרוצה מהרכב מכל הבחינות והמחיר שהציעו לו על הרכב היה 25K במקסימום.

• תוכן חדש...