Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשנו את המונדאו הנ"ל מחברת ליסינג. כשהרכב הוצע למכירה הוא היה כבר אחרי צבע. בגלל עבודת הצבע, הצבעי פרק חלק מהפלסטיקים ולא החזיר למקום כמו שצריך (בנוסף לצביעה מזעזעת) ובמסגרת היישור קו, ביקשתי שיהדקו את הפלסטיקים כמו שצריך.

הפחח אמנם החזיר את הפלסטיקים למקום אבל עשה נזק הרבה יותר גדול מאשר התועלת שביצע, בזה שהוא לכלך את כל הרכב בחומר מילוי של פחחים/סוג של דבק כל שהוא, שפשוט לא יורד + הוסיף כתם לכה מכוער על מכסה המנוע. ניגשתי למכון שטיפה והוא אמר לי שלפי הבנתו רק אצל פחח אפשר לתקן את זה.

שאלותי הן:

האם יש איזשהו תהליך ניקוי אחר שלא דורש פחחות?

דבר שני, כחלק מהצביעה המזעזעת, כמעט על כל הפנסים והבקליות יש שאריות צבע: למישהו יש מושג איך מנקים את זה? את הצבע שהיה על הזכוכית ניקיתי עם טינר, אך לבקליות זה לא מזיז.

אני קורא כאן את כל אלופי הדיטיילינג לדגל!

תודה

דלת ימין.jpgדלת שמאל.jpgכנף ימין מלא.jpgלכה על מכסה מנוע &.jpgמכסה מנוע.jpg

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קודם כל, מאוד מקווה שהמחיר היה מספיק צודק כדי לקנות את הרכב במצב החיצוני שתיארת והצגת במעט תמונות.

יש סיבה מיוחדת שהרכב עבר צבע כללי? תאונה קשה?

דבר שני, טרפנטין מדולל על מטלית לחה, ממש אבל ממש בזהירות לעבור על כל הפלסטיקים.

אחכה להצעות של המומחים להבין אם יש עילה לשלייף סבון ופוליש... התמונות לא מעידות יותר מדי.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

המחיר נהדר. הרכב לא עבר שום תאונה ואפילו לא דפיקת טמבון. היו שריטות ולחיצות פח עם סימני חניה למיניהם וכמו מרבית רכבי הליסינג עבר השבחה שכללה צביעה ב "פס ייצור".

לעניות דעתי אין הרבה הבדל בין טינר שכבר ניסיתי לבין טרפנטין.

ביום שישי כבר קיבלתי הזמנת עבודה מאלבר לגשת למוסך פחחות ליד הבית שלי ולתקן הכל על חשבונם (נציג מכירה תותח על בשם עידן אוחיון מסניף יהוד שמטפל לי בכל המכירה ) אקווה שזה יסתדר ואעדכן בהקדם. תודה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...