Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום.

תתכוננו למגילה...

לאחר שוטטות של שעות בפורום החלטתי ללכת על זה ולסדר קצת את האסון הקוסמטי שבבעלותי:roll:.

קצת תמונות להתרשמות..... הבנתם- זה - שלי!

.IMG_1451.jpgIMG_1458.jpg

אז למדתי וחקרתי ובסוף קניתי את הרשימה הבאה-

1- חמש ערכות ספריי לצביעה עצמית. (פרמייר, צבע, לכה) לתא מטען. מ. מנוע, כנפיים אחוריות, ודלת אחורית.

2-התקן פוליש למברגה של מגס' עם פד צהוב ושחור

3- פוליש מנזנרה FG400. וSF4000

4- אוטם מנזנרה PL

5- כפפת פרקלה

6- ניירות שיוף 1000, 2000, 3000,

(7- וקס טרטל)

נחמד להתחלה לא?

התכנון היה לצבוע היכן שצריך ואיפה שלא לעשות פוליש.

תכנון לחוד ומעשים לחוד..............

הצביעה יצאה מושלם! מבריק, אחיד, ונוצץ! נכון נתפסו גרגרי אבק אבל זה היה אמור לרדת בשלייף סבון. סבבה! המתנתי שלושה שבועות לבצע את התהליך (כפי שהמליצו לי כאן) ואז קרה תהליך מעצבן! הלכה התחילה לקבל מרקם מחוספס ומראה מעורפל.

עדיין נשארתי אופטימי.... נעשה שלייף והכל יהיה בסדר. אז זהו שלא!:evil:

תתרשמו.... זה אחרי הפוליש FG400

26.jpg23.jpg36.jpgםן.jpg

(הכל זה אותו אוטו ואותו חלק עניין של תאורה וזוית צילום.)

הלכה כ"כ מחוספסת (תראו תמונה שתיים זה המראה שנוצר, זה מלוכלך רק קצת יותר!) שהייתי צריך להשתמש בנייר 1000 כדי ליישר אותה ולהוריד את הערפילות שלה הבעיה שיש מקום שהצבע נפגע ולא כל הערפילות ירדה.

(כמובן שאחרי 1000 שייפתי ב3000)

לשאלות-

1-למה הלכה קיבלה את המראה המלבב הזה. (הכי חשוב לפעם הבאה)

2- שלייף עשיתי ביד ואני רואה שקשה להגיע לתוצאה אחידה וגם נגרמות הרבה שריטות. מה עושים? איך עושים?

3- גם אחרי הפוליש נשארו שריטות למה? בכוונה קניתי פוליש אגרסיבי לא טוב?

4- הגוון התבהר אחרי השלייף (וזה טוב כי ככה הצבע יותר תואם למקורי) איך זה קרה שלייף זה רק לשכבת הלכה לא?

5-איך ניתן לתקן/לשפר תעזרו לי!!!! (יש לי עוד מקומות שצבעתי)

רעיונות/עצות/(תנחומים?) יתקבלו בברכה :oops:

תודה מראש וסליחה על המגילה.

פורסם

כמה זמן חיכית אחרי שצבעת?

האם ניקית היטב היטב היטב לפני שיוף + אחרי שיוף? אני מתכוון לחומרים ייעודיים. (אלכוהול כזה או אחר)

בזמנו כשביצעתי פרויקט נרחב בצביעה עצמית עם ספריי... המתנתי חודש שלם (ההמלצה היא למספר חודשים אפילו) כדי לתת לצבע להתאחות ורק אז לבצע פוליש וכו'.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

הזמן שהמתנתי הוא בערך חודשיים!

(היה חלק רטן שניסיתי אחרי שבועיים , והוא היחידי שנשאר עם מראה נורמלי! אולי בגלל ששמתי ווקס)

ניקיתי ושייפתי כמו שצריך עם IPA

לי נראה וככה פחח אמר לי שכנראה הלכה והצבע לא על אותו בסיס וזה גרם לריאקציה.

השאלה אם ניתן מה לעשות. אני יעלה תמונות נוספות ביום שייתנו אינדיקציה מדוייקת יותר.

פורסם

ריאקצייה נוצרת גם מתנאי צביעה לא נכונים.

לקח לי המון זמן להשתלט על ה orange peel. וגם אחרי המון זמן זה לא נעלם לחלוטין.

אל תצפה לתוצאות מדהימות עם ספריי. גם לטווח הארוך, יש אומרים שהזמן שהוא מחזיק לא תמיד עובר את השנתיים...

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

• תוכן חדש...