Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור, אם אתה לא מקבל כסף על המפגשים, חשבת אולי להעזר בחבר פורום עם מצלמה טובה ולהקליט את הפגישה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 466
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשבתי, ואני לא מעוניין כרגע. זה לא לגמרי מתאים לפורמט של היוזמה (השיחה מאוד שונה כתלות במי שמגיע), והיה מביך מספיק עבורי לשים את הדבר הזה על הפייסבוק האישי שלי, אז לחשוף וידאו שלי מתוך הבית שלי לכלל הציבור? too much for now

מה שכן מסתמן שאני מגיע עוד מס' חודשים להעביר את העניין במפגש מרוכז באונ' ת"א, אעדכן כשזה יהיה יותר רלוונטי. אם יצא משם וידאו אז אשקול לעדכן כאן בפורום.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים,

היינו אצל אור קיבלנו הרצאה מצויינת עם הרבה תובנות ועצות מועילות, אני בטוח שבזכותו נוכל לחסוך סכום משמעותי, תודה רבה אור!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ביום שלישי ה23 למרץ אני מגיע לאוניברסיטת ת"א להעביר את המפגש בפורמט רחב, דרך יוזמה אחרת לשיתוף מידע של אחד מהסטודנטים שם.

אם מישהו מעוניין להגיע לשמוע / לזרוק עגבניות, הנה לינק לEVENT בפייסבוק.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יוזמה ברוכה בעיניי, שתוכל לעזור להמון אנשים.

עצה קטנה אם אפשר - תלה במקום שלט גדול (או אפילו תחתים אנשים על טופס אם זה אפשרי), שאין לראות בדברים תחליף לייעוץ מקצועי ושאינך לוקח אחריות על כל תוצאה שתיגרם מההרצאה.

פורסם

היות ואני לא מציע צעדים אופרטיביים ובעיקר מנגיש מידע, צריך להיות חתיכת ציניקן מטורף בשביל לקחת משהו מהדברים שלי למסלול אותו אתה מתאר.

אבל אתה צודק ואין מה להפסיד, אז אוסיף איזה דיסקליימר לתחילת המצגת just for the fuck of it

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן

חזרתי לא מזמן מההרצאה שהעביר אור ורציתי להודות לו על שטרח והשקיע מזמנו על מנת לעשות סדר בראש לאנשים לפני שהם לוקחים אחריות כזו גדולה עם כספם.

לי אישית זה חיבר כמה נקודות וסידר לי בראש כמה דברים.

מומלץ ביותר למי שלא היה.

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שמעון - :mm_yeah:

למי שמעוניין - בשני הקרוב (11/04/2016) אני מגיע לטכניון להעביר מפגש, פרטים מלאים כאן.

פורסם

עיצבתי לך לוגו. מנסיון בהתחלה קשה להקים כנופייה אבל ברגע שיש לך דגל, אנשים יאמינו בך ולאט לאט יצטרפו.

KEEP UP THE GOOD WORK.

ORYO.jpg

Stay Dirty

פורסם
עיצבתי לך לוגו. מנסיון בהתחלה קשה להקים כנופייה אבל ברגע שיש לך דגל, אנשים יאמינו בך ולאט לאט יצטרפו.

KEEP UP THE GOOD WORK.

[ATTACH=CONFIG]456264[/ATTACH]

ענק. Build it and they will come

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שים את הלווה מתחת לבית, גב מכופף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

משווה ומשפר

הרגל של " היועץ " על הבית

אם הסמל יודע להראות תנועה אז הרגל מבצעת פעולת רמיסה מצד לצד.

תיכף דיסקו קופץ:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבית הרבה יותר מדי יפה. צריף להחחליף לחושה - כדי לייצג את התמורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...