Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתנצל אם אני לא רושם במקום הנכון, אשמח לדעתם היכן למצוא את החלק השבור, אני לא סגור בדיוק מה השם שלו אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי (מצרף תמונה) והאם יש למישהו רעיון מאיפה אפשר להשיג (הזמנה מחו"ל באינטרנט גם אפשרית).

תודה מראש !unnamed.jpg

פורסם (נערך)

בפניך פרושות האופציות הבאות:

1. להזמין חלף חדש דרך היבואן.

2. לחפש בפירוקיות.

3 להזמין אונליין ממוכר בחו״ל.

4. להזמין כחלופה dash-cover שיכסה את כלל הדשבורד.

5. לעשות פרוייקט קטנטן וזול - לפרק את המכסה, להדביק את הסדק ולצפות אותו (ואולי מספר אזורים נוספים) בפילם/וינל/סטיקר 3M (אולי דוגמא של קארבון פייבר לא צעקני או מטאלי).

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם

לפני כמה שנים הזמנתי את החלק הזה מאיביי, הייתי צריך לשלם גם מכס.

תנסה בפירוקיות מהארץ.

אחרי חיפוש ארוך מצאתי לך באיביי, יש עוד כמה מוכרים שמוכרים במחיר יותר זול אבל מתקשה למצוא אותם כרגע(אגב כל פעם זה צץ לי באיביי אבל הפעם זה כאילו נעלם)

7b53dc0faf0126e22a9d6d5ed943bd63.jpg

ההרכבה מאוד פשוטה, מבריגים החוצה 2 ברגים במחזיק הכוסות ו2 ברגים בתא הזה עצמו ושליפה שלו החוצה עם קצת כוח.

• תוכן חדש...