Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 20-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעונין לרכוש רכב בסביבות 20-25K, יכול להשקיע יותר (כ-5 אלף) אבל השאלה אם זה כדאי.

סך הכל הדרישות שלי מצומצמות. בחור צעיר שצריך את הרכב בסופשים כדי לא להיות תלוי בהורים.

הרבה אני לא אסע בו ולעבודה עדין אמשיך להגיע באוטובוס.

מחפש רכב אמין,חסכוני,לא יקר לטיפול ואוטמט.

תודה מראש.

פורסם

לדעתי לא כדאי,אם זה רק לסוף שבוע,אתה תשלם הרבה על זה,יש ביטוח,טסט,תיקונים שיכולים להיות,הרבה הוצאות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי לא כדאי,אם זה רק לסוף שבוע,אתה תשלם הרבה על זה,יש ביטוח,טסט,תיקונים שיכולים להיות,הרבה הוצאות.

בדיוק... תחסוך את הכסף. זה שאתה יכול לקנות לא אומר שאתה צריך לקנות

פורסם

במקרה שלך ההמלצה היא סוזוקי אלטו או פיג'ו 107\ סיטרואן C1.

אתה בהחלט יכול למצוא אפילו אחת כזו שעברה חיים קצת קשים ויש לה ק"מ גבוה, ולנצל את זה לטובתך - רוב מוחלט של האנשים יימנע מרכב כזה כי בד"כ נוסעים 15-20 אלף ק"מ בשנה - אז רכב בן 3 עם 100-110 אלף ק"מ יהיה כמעט מוקצה בשוק.

במקרה שלך, אתה תיסע אולי 4000-5000 ק"מ בשנה, ולכן אתה יכול להרשות לעצמך רכב כזה. כשתמכור עוד 3-4 שנים, הק"מ גם יהיה מאוזן ולא תצטרך להוריד את אותה הפחתה שתסחט עכשיו מהמוכרים.

ממליץ לך לבדוק את השוק של הרכבים האלה, הם הזולים ביותר כרגע באוטומט מקטגוריית המיני, אבל עדיין די חדשים.

פורסם

אני מודע לעלויות הנלוות שיבואו ביחד עם הרכב. אבל בטח שגם אתם הייתם בגילי רציתם עצמאות.

ואם כבר עלויות, אולי זו לא שאלה שאני צריך לשאול פה אבל אם תוכלו לעזור זה יהיה טוב.

לאבא שלי יש תג נכה דבר שמקנה לו הוזלות משמעותיות בחידוש רישיון ובהגשה לטסט, במידה והרכב נרשם על שמו האם גם אני אהיה זכאי להנחות האלו?

פורסם

כול רוצים רכב משלהם, אבל לא בכול מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נכון, אבל נמאס לי להיות תלוי וכשההורים לא בדיוק נותנים את האוטו בכל רגע ומתחשבנים איתי על כל נסיעה. אם המצב היה אחרת, אז אתם צודקים.

אז מה ההמלצות?

פורסם

כמו שרשמו לך רכב קטן, אם תרצה ידני - מבורך. אני לא יודע אם יש אלטו / 107 / C1 בתקציב שרשמת, תתחיל מלבדוק ביד 2.

בעניין של התו נכה. אם הרכב ירשם על אביך, תוכל לרשום את הרכב כ"רכב נכה". כנ"ל גם אם הוא רשום על שמך ואתה גר עם ההורים.

התו נכה יחסוך לך את אגרת הרישוי, כ-1000 ומשהו שקלים בשנה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...