Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי רעידות בגוף הרכב (לא הגה, כל הרכב) במהירות גבוהה ממושכת.

הרעידות הן כאלה שכאשר אני שם את היד על משענת היד אני מרגיש נקישות "טק טק טק", לא משו חלק.

מה בוצע?

1. החלפת רביעיית צמיגים (שהיו לא תקינים) לרביעייה חדשה של KLEBER HP3, בוצע איזון גלגלים יותר מפעם אחת. שיפר את מצב הרעידות, אך לא פתר אותה.

2. ביום רביעי האחרון הרכב עבר טיפול קטן - החלפת שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אוויר, והוחלפו גם הפלאגים שהיו גמורים. מאז הטיפול שבוצע ברביעי נסעתי פעם אחת מחוץ לעיר, ועדיין הבעיה ישנה.

עקב העובדה שהעניין הזה כבר מלווה אותי בחודשיים האחרונים מאז רכשתי את הרכב, שמתי לב לדבר נוסף שאולי יכול לעזור באבחון הבעיה - ישנה רגרסיה בבעיה ככל שהנסיעה ממושכת יותר - בתחילת הנסיעה הרעידות במהירות 120 אינן/לא מורגשות, אבל כעבור חצי שעה הן מתחילות להיות מורגשות, ובסוף הנסיעה (כעבור שעה) גם במהירות נמוכה יותר (100) הן מורגשות, מה שלא קורה בתחילת הנסיעה.

אגב הגומיות של הציריות ברכב קרועות, וידוע לי שעליי להחליפן בהקדם, אך אינני חושב שמדובר בציריות כי גם שאני עוזב את הרגל מהגז ב120+ הרעידות מורגשות.

מה אפשר לעשות עוד? דיי התייאשתי ושוקל להשלים עם המצב, אבל זה באמת פוגם מחווית הנסיעה ולכן אשמח לכל עצה שיכולה להוביל לפתרון הבעיה.

תודה רבה מראש ושבת שלום,

עידן.

• תוכן חדש...