Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

בקרוב הרכב שלי יוחלף ויש דילמה קשה בנוגע לרכב הבא.

בואו נניח שהתקציה הינו 120-125 אש"ח.

אופציה אחת היא קניית לאון 1.2 ברמת גימור STYLE מהסוכנות,

אופציה נוספת היא קניית AUDI A3 1.8T שנת 2012 ברמת גימור הגבוה ביותר כולל חבילת SHARP (הדגם היוצא).

היתרונות שאני רואה ברכב חדש הם שאף אחד לא נגע ברכב לפני, יש אחריות.

החסרונות הם שהאבזור יהיה נמוך יותר לעומת הAUDI, אני מאמין שגם איכות ההרכבה. והחיסרון הגדול ביותר, ירידת ערך מטורפת בשנים הראשונות.

הרכב אמור להיות מוחלף בעוד 3-4 שנים.

מה אתם חושבים לנכון?

עריכה אחרונה על ידי iAmital
פורסם

ככלל, לדעתי עדיף מבחינת תמורה למחיר רכב משומש.

אולם - דווקא באאודי משומשת עם dsg7 לא הייתי נוגע. אם חשקה נפשך דווקא ברכב של הקונצרן - רק חדש עם אחריות!

פורסם

היי

אם ביצועים הם לא בראש מענייך דווקא, לא מוצא ממש יתרון בקניית האודי למעט הסמל.

הרכב לא יותר מרווח, לא ממש יותר מאובזר (לפחות לא בדברים החשובים), ובתחזוקה יהיה בוודאות יקר יותר, מניח שגם בביטוח.

לפחות ממה שקראתי גם לא בטוח שממש יותר מהנה לנהיגה.

אם שניהם עולים 120K אז ירידת הערך שלהם אמורה להיות פחות או יותר דומה. למה שהסיאט תרד פחות?

אני אישית בעד רכב חדש אלא אם באמת ביד 2 אתה מקבל משהו מיוחד.

פורסם
גם ברכב חדש נגעו, ויכול להיות שלא מדובר בשימוש סביר.

תסביר.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

למרות שיש לי תקציב לרכב חדש אני כעיקרון לא קונה רכב חדש אלא רכב בן 2-4 שכבר ספג חלק גדול מירידת הערך. עכשיו קניתי רכב בן 4 בכ-40% מהמחיר של חדש עם אחריות לשנה של חברת הליסינג. יש לי דברים יותר טובים לעשות עם הכסף שלי.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

אם שניהם עולים 120K אז ירידת הערך שלהם אמורה להיות פחות או יותר דומה. למה שהסיאט תרד פחות?

הוא כתב בצורה קצת דו משמעית, אבל לדעתי התכוון לכך שבסיאט ירידת הערך תהיה יותר משמעותית.. לדעתי הוא צודק

פורסם
גם ברכב חדש נגעו, ויכול להיות שלא מדובר בשימוש סביר.

תסביר.

אתה מוזמן לחפש שרשורים (פה ובנושא של ייעוץ ברכישת רכב) הקשורים לכל מיני זוועות שכביכול עוברות מכוניות חדשות. השרשורים נושאים כותרות בסגנון עשרת הדברות למקבל רכב חדש מסוכנות.

שרשורים מופרעים למדי לטעמי.

רשימת בדיקות הזויה לגמרי.

ממליצים שם להגיע לאיסוף הרכב עם עד, מצלמה, שמאי, מכונאי רכב, עו"ד, רו"ח, כהן דת וכלב נחייה.

לדעתי יש כאלו שמבקשים לשאוף דגימה מהאויר שבצמיג הרזרבי.

נכון שייתכנו צרות ברכב חדש ומותר אפילו ליבואן לתקן דפיקות כאלו ואחרות ולמכור את הרכב כחדש. אבל זה חריג ומכל מקום לא מצדיק את ההיסחפות בתחום.

עוד מעט יבואו המגיבים שיספרו שפעם קנו אאודי A8 חדשה והתגלה להם שהשומר בסוכנות היה מחרבן על המושבים ושבתא המטען איחסנו פסולת רדיואקטיבית.

פורסם

הראש אומר משומש, הלב אומר חדש. עכשיו תחליט. לדעתי אם לא שיקולי מימון וכד' אין שום סיבה לקנות חדש כשבאותו כסף אפשר לקבל הרבה יותר.

האם הדגמים הם דוגמאות או אופציות סגורות?

פורסם

דווקא לא כתבתי שהסיאט תרד יותר מהיותה סיאט, אלא מהסיבה שלרוב, השנים הראשונות הן הקריטיות בירידת הערך. לכן, חשבתי לקחת את אותו הסכום, ולשים על רכב שספג את השנים האלה, ועכשיו הירידה תהיה מתונה יותר.

פורסם

הכוונה שלי היא שאני לא חושב שירידת הערך באודי קטנה יותר משום שאודי מאבדת פחות.

הכוונה שלי היא שאודי בת 3 תאבד פחות מאשר לאון חדשה, וזאת משום שהשנים הראשונות של הרכב הן השנים שבהן הרכב מקבל את הנפילה המשמעותית.

בדיוק כמו שהיום שהa3 עלתה בזמנו 250,000 והיום (לאחר 3 שנים) שווה 120,000.

פורסם

רכב ברמת גימור נמוכה זה מבאס, תמיד תרגיש שחסכו עליך.. באודי ברמת גימור הגבוהה לא תרגיש את זה. סתם נקודה למחשבה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

מעבר לעניין ירידת הערך ברכב חדש שאיתו אני מסכים לגמרי,

תרשה לי להגיב בתור אחד שקנה לאון 1.2 חדשה לפני כשלושה שבועות.

מבחינת אבזור אני ממש לא מרגיש שחסכו עליי או שחסר לי משהו.

בגרסת הבסיס בלאון אתה מקבל גג פנורמי נפתח, חיישני גשם, חיישני אורות, מולטימדיה מקורית, מראות חשמליות, חישוקי מגנזיום, חלונות כהים מהיצרן, בקרת אקלים דיגיטלית, פתחי מזגן ליושבים מאחור ועוד ועוד.

בכלל איכות ההרכבה ואיכות החומרים הרבה יותר טובה מהמצופה מסיאט, לי אישית הרכב מרגיש כתמורה מעולה לכסף בהנחה ואנחנו מדברים רק על רכב חדש.

וזה עוד לפני שנכנס לעניין עלויות האחזקה - הסיאט תהיה זולה יותר בביטוח, באגרה השנתית, בטיפולים ובטח ובטח בצריכת הדלק.

פורסם
הכוונה שלי היא שאני לא חושב שירידת הערך באודי קטנה יותר משום שאודי מאבדת פחות.

הכוונה שלי היא שאודי בת 3 תאבד פחות מאשר לאון חדשה, וזאת משום שהשנים הראשונות של הרכב הן השנים שבהן הרכב מקבל את הנפילה המשמעותית.

בדיוק כמו שהיום שהa3 עלתה בזמנו 250,000 והיום (לאחר 3 שנים) שווה 120,000.

אני הבנתי את כוונתך מלכתחילה. ואני מסכים בהיבט הזה

• תוכן חדש...