Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחירה שלי:

753-2 דגלונים, אפרוריות/צבעוניות

2986 אופנוע/אינטרנט, מדגיש את הריחוק מהציוויליזציה.

3229 הנזיר באדום, אוטנטי.

בהצלחה!

פורסם (נערך)
הילדה והדגלונים

מצטרף ומחזק

הילדה והדגלונים הן תמונות פשוטות :

what you see is what you get

Keep it simple

עריכה אחרונה על ידי jhonston

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

תרשה לי לייעץ דווקא לא מבחינה צילומית - התמונות ברובן לדאקיות מאוד, מדגישות את הפן הבודהיסטי/טיבטי. אם פוליטיקאים הודים מעורבים בבחירה לא בטוח שהם יתלהבו מזה, כנ"ל לגבי הזקן עם העיתן הקומוניסטי למרות שזו התמונה המועדפת עליי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני צלם במקצועי.

הדעה שלי שונה. התמונות היחידות שהייתי שוקל - 8879, 6467.

בלי שום קשר - בכדי לזכות בתחרות צריך להסתכל מה זכה בשנים קודמות.

שים לב לתנאים שאתה מסכים להם, בתחרויות רבות אתה מוותר על כל זכויות היוצרים לתמונה. למארגני התחרות הענקת פרס זו דרך הרבה יותר זולה להשיג אוסף תצלומים מפואר מהודו, מאשר לשלוח צלם מקצועי לביצוע המשימה. גם ויקיפדיה וגופים רבים אחרים משתמשים בשיטה המכוערת הזו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה יתאים מהבחינה של לעשות חשק ולעודד תיירות, אבל התמונה של הספר הפתוח, היא by far הכי טובה שצולמה.

אותי אישית היא הכי עניינה. אפקט טוב של אורך מוקד.

את הפרספקטיבה פחות אהבתי, ולדעתי היה מקום למעט זום אאוט בתוספת לכך שהספר לא יהיה ממורכז לגמרי.

אבל חוץ מזה, יש משהו שובה בתמונה הזו. יש בה פחות פרטים מאשר בכל שאר התמונות, ועדיין, בה הסתכלתי הכי הרבה.

יש משהו בספר העתיק, הפרום, היבש, אל מול המקום העצום שמאחוריו. תמונה נהדרת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם זו התחרות המדוברת?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4655788,00.html

בברכה ירון

פורסם

חבל,

אני חושב שהתמונות שלך יכלו לתפוס מקום של כבוד בין התמונות המוצגות בכתבה.

בברכה ירון

• תוכן חדש...