Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פורום יקר,

אני מגיש מספר צילומים לתחרות בנושא הודו, שמאורגנת ע"י חנות "למטייל" ושגרירות הודו בארץ. אני מניח שהמטרה היא לעודד תיירות ולעשות חשק ולכן תמונות קשות ירדו מהפרק למרות האיכות הצילומית שלהן.

צוות השופטים כולל את שגריר הודו בישראל, נספח תרבות הודו בישראל, מנכ"ל קבוצת למטייל, עורך ראשי אתר למטייל, צוות נוסף ממערכת למטייל.

כלומר לדעתי פרמטרים כמו חדות הם בעדיפות שולית יחסית, מאחר ואין צלמים מקצועיים בצוות. אבל אולי זו הנחה שגויה.

הצלחתי לסנן ל13 צילומים שאני אוהב במיוחד, אבל אני משוחד מכדי להמשיך מכאן. פה, בתקווה, אתם נכנסים ומושיעים את המצב!

אשמח לדעת מה אתם חושבים.

ההגשה נסגרת מחר, אז תשובות מהירות יהיו מבורכות במיוחד.

IMG_0753-2.jpgIMG_1132.jpgIMG_1783-3.jpgIMG_2986.jpgIMG_3229.jpgIMG_3380.jpgIMG_6467.jpgIMG_7200.jpg

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לעודד תיירות בהודו?

אני מתלבט בין 6467 לבין 3229, בשתיהן יש משהו מיוחד אותי באופן אישי משך.

בלי שום קשר, התמונה עם הזקן והעיתון היא תמונה מעולה רק לא בהכרח מעודדת תיירות.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

פורסם

תמונות יפות מאוד. הילדה צולמה בצפון באזורים שקרובים לטיבט ונפאל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הבחירות שלי:

3229-מלאה בהשראה "רוחנית כזו" מתאימה מאוד להודו ולאווירה.

7200-מצטרף לקריוס תמונה מיוחדת,הודי טיפוסי!

9535-תמונת נוף מצויינת, צבעונית,מים,בשונה מהתמונות האחרות שמצאתי בהן פחות יחודיות לטעמי.

בהצלחה!!

ותעדכן כמובן מה שלחת בסוף :)

TDI POWER

פורסם
תמונות יפות מאוד. הילדה צולמה בצפון באזורים שקרובים לטיבט ונפאל?

ניטצ', האמת שהיא צולמה בפינה הצפונית ביותר של הודו - Nubra Valley שבצפון מדינת לדאק. למעשה זה אותו כפר שצילמו בו את התמונה המפורסת של נשיונאל ג'אוגרפיק (הילדה האפגנית).

תודה על הפרגון חברים.

תרגישו חופשי לבחור יותר מאחת, אני יכול ומתכוון להגיש שלוש תמונות.

מבטיח לעדכן!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ממבט ראשון, התפקסתי ב 0753..יש צבעים, חיים.. אחרי שחזרתי עוד כמה פעמים אהבתי גם את 9535 !! בהצלחה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
כולן יפות לדעתי לך על 0753

תמונה מדהימה ומרגיעה,משקפת את השאנטי האופייני.

בהצלחה.

כן 9535 גם מתאימה לבחירה,

רגוע ומזכיר לי מאד את הטרק באנפורנה,

נפאל.

פורסם

טוב,

אחרי ספירת הקולות ירדו לחמש תמונות, מתוכן אחת לקחה בענקIMG_3229.jpg

ועכשיו נשארו עוד שתיים.

אחת מבין אלו:IMG_8879.jpgIMG_7200.jpg

ואחת משתי אלו:IMG_1132.jpgIMG_0753-2.jpg

מאחר והפרס הראשון הוא כרטיס טיסה להודו, אני מרשה לעצמי להבטיח צ'ילום מתנה אם אני זוכה!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

דווקא הילדה והדגלונים נראים לי פחות טובות. הנזיר זה נו-בריינר רציני, חובה לכלול אותו. הייתי מצרף את הבית (תמונה שישית בסט הראשון) ואת האיש עם האופנוע. השלט "אינרנט" נותן נופל מאוד אותנטי ומעניין לתמונה.

שיהיה בהצלחה, מהיכרות עם העבודות שלך, אני מאמין שיש לך סיכוי יותר מטוב לזכות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...