Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להתחדש ברכב (משומש, אבל להתחדש חח) בתקציב של 50K - 55K

הדרישות:

נסיעה של 15K ק"מ בשנה בערך, סיכוי טוב גם לפחות

אוטומט - בגלל נוחות

שכיר במידת האפשר

כמה אופציות שראיתי וחשבתי עליהן ואשמח לחוות דעת והצעות נוספות

קודם כל, הפיאסטה מאוד קורצת ומושכת אותי כבר כמה זמן רק אני לא בטוח איך היא. בתקציב שהבאתי יכנס לי שנתון 2012 גג אני מניח, אבל לצורך העניין אני אשמח לדעת מה ההבדל בין השנתון הזה לשנתון 2013 כי הוחלף שם המנוע ל1.6 ובתכלס, לא הבנתי כל כך מהפורום אם זה החלפה טובה או לא (הכפול מצמדים לעומת האוט' ה"רגיל")

הפולו גם רכב שהסתכלתי עליו והוא נראה לי גג שנתון 2011 או משהו, אבל עדיין אותה השאלה לגבי הגיר שלו

לצורך העניין גם חשבתי אולי על רנו קליאו אבל אין לי יותר מידי מה להגיד עליה

והאיביזה שהיא איכשהו אפשרות אבל הבנתי שהיא האמת לא הכי מומלצת, למרות שמלא יש אותה חח =]

פורסם

הפיאסטה אחרי מתיחת פנים זריזה יותר,אבל לפי הרשת הגיר לא שיא האמינות,נסעתי על הרובוטי שלהם לדעתי הוא לא ברמה של פוולסוגן.

וזאת גם הבעיה של השילוב TSI+DSG מהשנים הראשונות.

דווקא הקליאו בסדר,אני אהבתי אותה בנסיעת מבחן,אמנם ציפיתי לרכב זריז יותר אבל הרגיש לי נוח.

יש גם את היונדאי I20,מאובזרת טוב,מאוד אמינה.

סוזוקי סוויפט-גם אמינות טובה אם כי תא מטען קטן אם זה משנה לך,יש

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על הפיאסטה אתה מדבר על שנתון 2012 או אחרי המתיחת פנים ב 2013? (כי כתבת מתיחת פנים ומהשנים הראשונות חח)

הסוויפט לא אהבתי את המראה, נראה קופסתי מידי לטעמי =]

פורסם

פיאסטה אחרי מתיחת פנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חזרתי עם שאלות נוספות =]

אז נסעתי על הפיאסטה (שנתון 2010 לצורך העניין) והיא ממש סבבה כאילו מגניבה ממש, כל המתגים נקרא לה ככה בתא הנהג מרגישים לי קצת מיושנים אבל ניחה.

לגבי הפולו שנראה לי זאת האופציה השנייה שאני אסתכל עליה. ראיתי שב2012 הוציאו גרסה עם מנוע 1.2 במקום 1.4

מה עדיף לדעתכם? מבחינת אמינות ואיכות המנוע (הבדל בחוזק אני פחות מסתכל כי אני לא מתחרה עם אף אחד)

פורסם

מבחינת אמינות המנוע הוותיק של הפיאסטה עדיף על 1.2 מהשנים הראשונות

פורסם

על סמך מה אתה אומר את זה?

המנוע 1.2 ותיק מהמנוע 1.4.

המנוע 1.2 הוא מנוע וותיק, שפותח בעזרת יאמהה, מנוע אמין מאוד.

כמובן שזה לא אותו מנוע ב100 אחוז כמו המנוע משנות ה90,אבל הבסיס זהה.

הפיאסטה באנגליה נמכרת עם המנוע הזה כבר המון זמן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חשבתי שהוא מדבר על ה 1.2 tsi של הפולו.

• תוכן חדש...