Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד פיאסטה מודל 2012, בעוד חודשיים מסתיימת האחריות,

בעקבות הכתבה על רכבים חדשים עם תקלות, למדתי שקיימת בעיה ידוע בפורד פיאסטה, אך היבואן בארץ לא פתח עליה ריקול

http://cars.walla.co.il/item/2835363?m=1

ציתות

ם דרכו של ב' עם קניית הרכב החדש לא הייתה סוגה בשושנים. "בשנה שעברה קניתי

פורד

פיאסטה חדשה", הוא מספר ל"גלובס", "אחרי יומיים החלו רעשים של טרקטור מהמנוע של המזגן. הלכתי למוסך המרכזי שבו קיבלתי את הרכב. החליפו לי מדחס, אבל הרעשים חזרו. הסבירו לי ש'זה הרעש, זה לא חריג', אבל כמי שמבין במזגנים וניהל צי רכבים, זה לא נראה לי לעניין. פניתי למרכז דלק מוטורס בצריפין - קבעתי פגישה והגעתי אליהם, אבל גם הם התעקשו שמדובר ברעש רגיל".ב' פנה למנהל האזור, וזה, לדבריו, הסביר כי "שלחו לנו מכתב מגרמניה שאומר שאין בעיה עם הרעש הזה".דרישתו לראות את המכתב לא נענתה, ורק אחרי כמה ימים הואילה החברה להודות שקיימת תקלה - החלפים הוזמנו, וחודשים ספורים חלפו עד שלבסוף הכול תוקן."גיששתי, בדקתי, חיפשתי לקוחות נוספים", טוען ב', "ואני יכול להעיד שאני מכיר עוד 30 אנשים לפחות שיש להם את אותה תקלה. לדעתי היו צריכים לעשות ריקול - אבל זה לא נעשה. המקרה שלי טופל לבסוף, אבל היה ניסיון ברור לחמוק מאחריות".בסוכנות דלק מוטורס מגיבים לטענות: "מדובר בתלונה שהגיעה ממספר מצומצם ביותר של לקוחות. הנושא נבדק לעומק מול היצרן, שאף מצא פתרון טכני לתקלה בדמות החלפת צינור המזגן למשופר. דלק מוטורס הפיצה חוזה לרשת מרכזי השירות בנושא, ובמקרה שיש לקוח שמלין על התקלה - הוא מטופל במסגרת אחריות היצרן, ללא תשלום".

הרכב אצלי כ 4 חודשים, ובקושי השתמשתי במזגן בתקופה הזו, בשימוש עם המזגן לבינתיים הכל תקין.

האם אתם ממליצים להחליף את הצינורית שגורמת לרעש? מצד אחד אני רוצה לכסות כמה שאפשר עד שהאחריות מסתיימת, מצד שני, אם הטיפול הזה "מסובך" ודורש פתיחה של הדאש בורד יכול להיות שלא שווה "להסתכן".

מישהו מכיר את אופן הטיפול בבעיה? האם הטיפול פשוט ואתם ממליצים להחליף את הצינורית?

מה דעתכם?

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...