Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום תקופה עם 106 ראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1800 לראש מנוע בהנחה שבוצעה עבודה איכותית והותקן סט אטמים איכותי הוא לא מחיר כל כך חריג.

רכב יפה ונהדר.

המחיר בהחלט חריג, ולא לצד הגבוה. לעבודה איכותית זה גרושים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

העבודה נעשתה על הצד הטוב , אבל לא על הטוב ביותר.

לדוגמא - במקום לשים אטם בין הסעפת יניקה לבין הראש , שמו סיליקון.

פורסם

אם כבר 205 3 דלתות לשיקום, רק GTI (או ראלי)!

ומצתרף לזה ש 1800 ש"ח לראש מנוע זה זול, במיוחד אם בנוסף לפו"ה, יישור שטח ואטם גם היו עבודות וחלקים בראש עצמו (שסתומים, קפיצים, מובילים וכו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
העבודה נעשתה על הצד הטוב , אבל לא על הטוב ביותר.

לדוגמא - במקום לשים אטם בין הסעפת יניקה לבין הראש , שמו סיליקון.

זה אומר שהם רשלנים, או הסבר למחיר הזול.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם כבר 205 3 דלתות לשיקום, רק GTI (או ראלי)!

ומצתרף לזה ש 1800 ש"ח לראש מנוע זה זול, במיוחד אם בנוסף לפו"ה, יישור שטח ואטם גם היו עבודות וחלקים בראש עצמו (שסתומים, קפיצים, מובילים וכו).

אוקיי , אולי זה זול , אבל לא ציפיתי שימרחו סיליקון במקום אטם יעודי לסעפת יניקה.

בנוגע ל205 ,

הלוואי והייתי מוצא GTI\ראלי במחיר סביר. מה שיש למכירה עולה המון , מה שלא למכירה ומוכן להמכר , עולה הרבה יותר.

לכן אתפשר על 205 3 דלתות עם מנוע TU אמין. בהתחשב בזה שביום יום אני מתנייד על A3T זה לא משנה לי ממש מה התת הדגם , העיקר שיהיה 205.

בנתיים אני מחפש ..

פורסם

אולי לא הבנתי אותך נכון, גם 106 ראלי וגם הזכרת פרויקט שאתה רוצה לעשות על ה 205, אז חשבתי שהכיוון ספורטיבי.

אם לא חשובה הספורטיביות, ניתן עדיין למצוא 205 בונבוניירות (כמובן כל עוד אתה מתעלם מהבדשבורד המרוסק).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קראתי בעבר על כמויות הסופר גלו שהיית צריך בשביל להדביק את הדשבורד :lol:

הכיוון העיקרי זה 205 ראלי. אני יודע שאין , ונסתפק ב1400 רגילה שתקבל אנטירולים וכו'.

ג'אנטים כבר יש(4.5 שנים שוכבים בארגז מצעים , מתים להתלבש על איזה גומי טרי :twisted:), סעפת פליטה אני אמור לקנות היום ,ווברים עם סעפת של 205 ראלי יש .

בנתיים אוגר חלקים , עד שאמצא אוטו נורמלי לפרוייקט.

• תוכן חדש...