Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר במחשב נייח שמחובר בכבל רשת לראוטר או מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר, והטלויזה מחוברת באופן אלחוטי לראוטר.

הבעיה היא שיש סרטים שעובדים טוב (1080P, 3D..) ויש כאלה שנתקעים בערך כול עשר דקות לכמה שניות.

לפעמים קורה שכמה חודשים הכול עובד חלק ואחרי זה כול סרט שאני מנסה לנגן נתקע.

איך אפשר לפתור את הבעיה?

הטלויזה היא סמסונג F6400, אני ניסיתי הרבה תוכנות, התוכנה שהכי יציבה היא SERVIIO אבל גם היא התחילה להתקע .

תודה

פורסם

הראוטר שלך די עמוס מבחינת חיבורים אלחוטיים בו זמנית. שידור בHD באלחוטי הוא לא אופטימלי ויתכן צוואר בקבוק.

אם לטלויזיה שלך יש שקע LAN, נסה להריץ כבל רשת מהראוטר עד לטלויזיה ולראות אם הסרטים ממשיכים להתקע.

האם הראוטר הוא dual band או שהוא עובד רק בתחום 2.4?

פורסם

לחבר את הראוטר לטלויזיה עם כבל לא אפשרי.

מדובר לא בראוטר dual band, הראוטר הוא d-link dsl2760u של בזק.

פעם ניסיתי לחבר את הטלויזיה עם כבל למודם של yes וזה לא עזר.

גם כאשר אני מפעיל סרט שמאוכסן במחשב נייח שמחובר עם כבל לראוטר כמעט תמיד יש הפסקות בערך כול רבע שעה ובטלויזיה מופיע הודעה "המערכת טוענת" לכמה שניות

• תוכן חדש...