Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לארגן אינטרנט לעובדים שלי שיושבים בקרוון בשום מקום בערך, מדובר על חמישה אנשים שאמורים להעביר במיילים קבצים די גדולים, כך שנפח הגלישה צריך להיות באמת בלתי מוגבל (וללא הגבלת מהירות).

חשבתי לרכוש ראוטר שיודע לקבל סים ובכך לסגור את הסיפור, השאלה אם קיימת חבילת גלישה שכזו?

פורסם

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

בדקת שבאותו שום מקום יש קליטת 3G טובה? אם מדובר בקבצים באמת גדולים, רצוי LTE.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תבדוק שזה באמת ללא שום הגבלה/האטה, כי ההגבלת מהירות לאחר שעוברים את המכסה גורם לך לתלוש לעצמך שיערות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

החבילה של סלקום זה אינטרנט 2.8 מגהביט...כלומר קצב הורדה של 350KB בלבד.

אם מורידים קבצים די כבדים זה יכול לקחת זמן.

אם מעלים קבצים (במייל למשל), קצב העברה מקסימאלי של 150KB בלבד.

זה כמובן קצב ההורדה וההעלאה המקסימאליים, לאו דווקא מה שיהיה בפועל.

• תוכן חדש...