Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת שמן נדלקת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במאזדה 626 שלי מודל 94 מנוע 2 ליטר אוטומטית, נדלקת הנורת שמן האדומה כאשר הרכב בסיבוב, אבל רק שהוא בסיבוב כיכר או סיבוב של הכביש.

וגם האוטו שלי נשמע כמו דיזל ממש רועש, ממה זה יכול לנבוע והם יש כשר בין שני המקרים?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הנורה נדלקת בסיבוב ונכבת מיד אחריו, יש מספיק שמן במנוע, ממה עוד זה יכול לנבוע?

ולא עניתם לי למה האוטו נשמע כמו רכב דיזל ישן, למרות שהוא נוסע מצויין והגיר מצויין וצריכת דלק 1 ל 10

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש להכנס למוסך כדי שיחברו מד לחץ שמן למנוע וימדדו את לחץ הזמן הן בסרק והן בל"ד גבוה.

יתכן שהבעיה הנה ממש' שמן פגומה היוצרת לחץ נמוך מדי. כל זאת מתוך הנחה שאכן אין חוסר בשמן מנוע.

בברכה - רפי לין :|

פורסם

תודה רפי, אכן אעשה זאת מחר אני מקווה, ואוסיף עוד שמן לראות אם נפתרה הבעיה.

פורסם

לגבי הרעש...

האם נשמעים תקתוקים חזקים מהמנוע?

אם כן, כנראה יש לך מחזירי שמן הידראוליים, כמו בלאנטיס, שעם הזמן מתקלקלים מהלכלוך שבשמן ומשמיעים קולות איומים.

אם אני לא טועה, משמע שעליך להחליף את מחזירי השמן וכמניעה, יש להחליף את השמן כל 5000 ק"מ, לפי המלצות חברי הפורום!

מקווה שעזרתי.

חג שמח!

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...