Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם אני מעוניין לשפר את הגולף GTI ,שנת 2003 3 דלתות מנוע 1.8 150 כוח סוס מה שחשוב לי בשיפור זה האחיזה וכמובן ,להעלות את ההספק כי הרכב מרגיש לי חלש ואני לא מסתפק בהספק צנוע של 150 ,יש לציין שברכב הוחלף מנוע חדש מהניילונים שבקושי נסע 10 אלף קילומטר, התקציב לשיפורים הוא בסביבות ה 15K - 20K , אשמח לתשובות מאנשים שמבינים עניין , יש לציין שהתקציב הזה בתור התחלה

עריכה אחרונה על ידי subaru99
שכחתי להוסיף סימני פיסוק
פורסם

מודה על ההודעה קראתי מה ששלחו לגבי ניהול מנוע ,אבל עדיין תוספת 40 כוח סוס , זה לא משמעותי בשבילי כל כך ,אשמח לשמוע עוד דעות בנושא

פורסם

אם 40 כח לא מספיק אז האופציה הכי נורמלית מבחינתי היא ללכת על על קיט שכולל gt2871 אינטרקולר חזית צריך גם לבנות סעפת לטורבו , צנרת , מזרקים , השאלה אם המנוע יחזיק סגור אולי תצטרך להחליף טלטלים אבל אם הכל בנוי כמו שצריך האוטו יוציא באמינות בסביבות 350 כח אבל תצטרך להגדיל את התקציב לאזור ה30k

פורסם
אם 40 כח לא מספיק אז האופציה הכי נורמלית מבחינתי היא ללכת על על קיט שכולל gt2871 אינטרקולר חזית צריך גם לבנות סעפת לטורבו , צנרת , מזרקים , השאלה אם המנוע יחזיק סגור אולי תצטרך להחליף טלטלים אבל אם הכל בנוי כמו שצריך האוטו יוציא באמינות בסביבות 350 כח אבל תצטרך להגדיל את התקציב לאזור ה30k

כל עוד האוטו יתן לי את הכוח שדרוש אין לי בעיה ובתכלס 350 צפיות ורק בן אדם אחד הגיב , אשמח גם לצמיגים ברמה וגם לבלמים חדשים אם מישהו יכול לייעץ לי בזה אני אשמח

פורסם

כי לא כל מי שמוצא את השרשור יודע לענות, לא כל מי שיודע לענות נכנס לפורום כל יום, וגם כמה כבר אפשר להמשיך לטחון על נושא שנידון כל כך הרבה פעמים (שיפור של GTI).

יש כל כך הרבה מידע ברשת ובפורום בפרט.

הנה פרויקט לדוגמה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?513982-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C-GOLF-MK4

יש נציגים של מספר סדנאות שיפורים בפורום שנאמר לך לפנות אליהם (יש עוד מעבר לשנים שהוזכרו). הרי הם אלו שבסופו של דבר יתקינו לך את מבוקשך, לא?

לגבי הצמיגים, אנא ציין מידה, תקציב ודרישות.

פורסם
כי לא כל מי שמוצא את השרשור יודע לענות, לא כל מי שיודע לענות נכנס לפורום כל יום, וגם כמה כבר אפשר להמשיך לטחון על נושא שנידון כל כך הרבה פעמים (שיפור של GTI).

יש כל כך הרבה מידע ברשת ובפורום בפרט.

הנה פרויקט לדוגמה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?513982-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C-GOLF-MK4

יש נציגים של מספר סדנאות שיפורים בפורום שנאמר לך לפנות אליהם (יש עוד מעבר לשנים שהוזכרו). הרי הם אלו שבסופו של דבר יתקינו לך את מבוקשך, לא?

לגבי הצמיגים, אנא ציין מידה, תקציב ודרישות.

הצמיגים 225/45/R17 כעת יש עליה סט צמיגים של TOYO , אבל הם לדעתי לא טובים ,המשתמש אומנם מלפני שנתיים אבל בקושי נכנסתי אז אני חדש פה אז לא יודע מה נטחן ומה לא

פורסם
הצמיגים 225/45/R17 כעת יש עליה סט צמיגים של TOYO , אבל הם לדעתי לא טובים ,המשתמש אומנם מלפני שנתיים אבל בקושי נכנסתי אז אני חדש פה אז לא יודע מה נטחן ומה לא

איזה דגם של טויו?

הגודייר אסימטריק אכן מומלצים לרוב. לצידם אפשר להוסיף גם מישלין PS3 שהוזכר לטובה גם מספר פעמים בפורום.

אני מניח שקונטיננטל ספורט-קונטקט 5 החדש יחסית גם באותה קטגוריה.

ישנם עוד מספר אפשרויות, אבל הנ"ל אמורים להציע שילוב טוב של כל העולמות.

לגבי מה נטחן ומה לא, בדיוק בשביל זה יש את פונקצית החיפוש.

ה-GTI היא פלטפורמת שיפורים פופלארית ביותר ויש פרוייקטים לא רק בארץ אלא גם בשפע בחו"ל, כולל מבחר רב של חלקי אפטרמרקט משופרים.

פורסם
איזה דגם של טויו?

הגודייר אסימטריק אכן מומלצים לרוב. לצידם אפשר להוסיף גם מישלין PS3 שהוזכר לטובה גם מספר פעמים בפורום.

אני מניח שקונטיננטל ספורט-קונטקט 5 החדש יחסית גם באותה קטגוריה.

ישנם עוד מספר אפשרויות, אבל הנ"ל אמורים להציע שילוב טוב של כל העולמות.

לגבי מה נטחן ומה לא, בדיוק בשביל זה יש את פונקצית החיפוש.

ה-GTI היא פלטפורמת שיפורים פופלארית ביותר ויש פרוייקטים לא רק בארץ אלא גם בשפע בחו"ל, כולל מבחר רב של חלקי אפטרמרקט משופרים.

אני מחפש צמיג עד 500 שקל , עכשיו באיזה סדנה הכי מומלץ לעשות את זה ? קיבלתי המלצות על אלי מקס פאוור

פורסם

אם אתה מתכוון להביא את הרכב ל-350 כ"ס, שווה לך ללכת על צמיגים יותר איכותיים.

אילו שיפורים אתה מתכנן לבצע ברכב?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

את הגודייר ניתן להשיג בין 550-700 ש"ח בערך, מישלין PS3 בין 650-900 ש"ח בערך, והקונטי בין 600-900 ש"ח בערך.

וזה לא הדבר היחיד לתעדף ברכב שישופר לרמת ה-350 כ"ס.

פורסם

ערב טוב.

לא הייתי ממהר ומשפר את הרכב.

מכיוון שמדובר ברכב ישן (יחסית ומבלי חלילה לפגוע) הייתי מתחיל ובודק את המכלולים מסביב למנוע ,כמו את משאבת הדלק,את צנרת הגדישה ,ומערכות המתלים וההיגוי.

לאחר שהייתי מוודא שהרכב תקין ,הייתי מעלה את ההספק המקורי (בקלות יחסית ) מ 150 כ"ס ל 200 כ"ס ול 30 קג"מ.

מנועי ה GTI משנתון הייצור שלך ,הגיעו בד"כ עם מגדשי טורבו מוגדלים K03-S ומזרקי 280 CC.

גם המצערת המכנית פינתה מקומה לאלקטרונית אך אמינות המנוע עדיין נשמרה.

ברכב שלך פוטנציאל השיפורים רחב ומגוון ותוכל לשדרג את הספק המנוע,מערכת הבלימה,מערכת המתלים ,מערכת הדלק ועוד.

תוכל להגיע לפגישת ייעוץ חינם :

אי אנד איי אוטוספורט , ר"ח ברוך הירש 21 בני ברק 03-5702345

unnamed.jpg

פורסם

T1r

וכן אני מודע שהבעיות נפתרו.

בכל מקרה העדפתי לנסות משהו שונה.

אוסיף ואומר שהם יצאו שקטים למדי, תענוג.

לגבי הרכב? הייתי מנסה להשאירו מקורי ככל האפשר. או לפחות שיראה כזה.

שיפורי התנהגות מילא, הייתי עושה הכל בטעם טוב ולא מוגזם, סה"כ בלתי אפשרי למצוא רכבים כאלה ובטח שבמצב כזה

M-TECH E46

• תוכן חדש...