Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכנו לחפש CX-5 מליסינג בתמחור נורמלי, שנת 2012-13.

רכב ראשון 2012 מסוחר קילומטרז' 70K

תמחור לוי יצחק - 100,400 שח אחרי שקלול והורדת 10% על ליסינג (116K לפני שקלול).

תמחור יד2 - 125,500 שח אחרי שקלול והורדת 10% על ליסינג.

הוא רוצה 125K ולא מוכן לרדת שקל. הצענו 118K ולא הסכים. הוא אומר שזה רכב עם הרבה ביקוש ואם נרצה ב-119K יש לו אחד עם עוד 30 אלף קילומטר. על פניו הרכב נראה אחלה ולא עבר תאונות וגם בצבע שאישתי רוצה. והוא כביכול הולך לפי מחירון יד2.

איך יתכן שיש הבדל של 25K בין מחירון לוי יצחק למחירון יד2??

רכב שני מאדם פרטי שקנה בליסינג - 2013 - פחות מחצי מהקילומטרז' של הראשון.

תמחור לוי יצחק לאחר שקלול - 114K. הוא כנראה יסכים אפילו בקצת פחות מזה.

הבעיה שהצבע לא נראה במיוחד, הרכב עבר איזה תאונה שלא דווחה בביטוח ורק בוצע תיקון צבע (לא נראה בעין), והמוכר לא נראה לנו במיוחד.

למרות השנתון והקילומטרז' הפחות טובים הרכב הראשון יותר נראה לנו, אבל הפרש מעל 10K לא בא ברגל.

אשמח לשמוע הצעות בעניין.

פורסם

אני הייתי מנסה לחפש עוד קצת. לא טוב לחפש בלחץ, חכה כמה ימים אולי הוא יתרצה. את הסיבה להפרש תנסה להבין מלוי יצחק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

קח בחשבון שהביטוח מבטח אותך לפי מחירון לוי יצחק (לא רק כשהוא הנמוך יותר) כי זה המחירון הרשמי במדינה. כל סוכנויות טרייד אין גם עובדות עם מחירון אחד בלבד. ישנם מוכרים שמנסים את שיטת המצליח, בתקווה שהקונה לא יבדוק ומציגים את מחירום יד2 כשהוא הגבוה מבין השניים. במקרה של רכבים ישנים וזולים יחסית יש אולי הגיון בלמצוא פשרה בין המחירונים כדי לסוגר עיסקה על אקזמפלר מוצלח. אבל ברכב חדש ויקר, יחסית, לא הייתי ממשיכה בשיחה עם מוכר מהסוג הזה. במיוחד כשלא מדובר בדגם נדיר. תמשיכו לחפש, תבדקו גם את השוק הפרטי והטרייד אינים הרשמיים ולא את המגרשים הפרטיים.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כאשר אתה מוכר רכב ביד 2, מופיעה שאלה שנותנת לך למלא בכמה מכרת את הרכב.

מחירון יד 2 מתבסס על מה שאנשים ממלאים שם בניגוד למחירון לוי יצחק.

כמו שהציעו לך - אל תחפש בלחץ יהיו עוד אקזמפלרים , על פניו 125K יחסית יקר ואתה תוכל למצוא מחיר טוב יותר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אם המחיר ביד2 מתבסס על מה שאנשים מכרו אז זה בעצם מחיר השוק הריאלי לרכב.

זה אכן רכב עם הרבה ביקוש ואני מניח שהרבה מחפשים לא רוצים לקנות אותו במחירו כחדש ולכן מוכנים לשלם מעל המחירון.

אנחנו לחוצים כי אישתי בלי רכב כבר מעל שבוע.

שוק הפרטי אין כמעט בכלל מודעות.

ניסנו לצלצל ל-,Avis, Albar, Budget, Shlomo sixt, Lease4u - אין להם כאלו למכירה.

ניסנו לעבור בכמה מגרשים רנדומליים - אין.

כנראה שזה רכב שנמכר מהר. גם מודעות אחרות שמצאתי מהחודש כבר לא רלוונטיות.

מבחינתי רכב מגביל (אך פחות מוצלח) שניתן לשקול היא הקיה ספורטז' - אחת בתנאים דומים (2012 קילומטרז וכו) לפי לוי יצחק מחירון 104K ועדיין כל המודעות ביד2 הן 120-130K. והרי חדשה מהיבואן (אומנם 1.6L) עולה 135K אז למה לקנות יד2 במחיר כזה. אז כבר מעדיפים את המאזדה.

פורסם

אכן לרכב ביקוש טוב ביד 2, המנהל שלי מכר אחת כזאת עם 120 אלף קילומטר בת שנתיים בקושי, במחיר מחירון ( לוי יצחק ).

חכה שתיכנס אחת מיד פרטית בטוח ייכנס אחת כל כמה ימים, כשקונים אוטו יד 2 פחות מסתכלים על הצבע, סתכל על הנתונים הכלליים של הרכב, ותראה שהוא נקי מתאונות

בהצלחה

פורסם

אין מה לעשות האישה לא רוצה כחול/אדום וצבע משנה.. למה לקנות צבע אחר ולהתבאס. ברור שהנתונים הכללים משנים גם כן, אם נמצא אחד בצבע המתאים אבל שעבר תאונה אז לא נקנה.

פורסם

זה אכן רכב עם הרבה ביקוש ואני מניח שהרבה מחפשים לא רוצים לקנות אותו במחירו כחדש ולכן מוכנים לשלם מעל המחירון.

אנחנו לחוצים כי אישתי בלי רכב כבר מעל שבוע.

שוק הפרטי אין כמעט בכלל מודעות.

ניסנו לצלצל ל-,Avis, Albar, Budget, Shlomo sixt, Lease4u - אין להם כאלו למכירה.

ניסנו לעבור בכמה מגרשים רנדומליים - אין.

כנראה שזה רכב שנמכר מהר. גם מודעות אחרות שמצאתי מהחודש כבר לא רלוונטיות.

מבחינתי רכב מגביל (אך פחות מוצלח) שניתן לשקול היא הקיה ספורטז' - אחת בתנאים דומים (2012 קילומטרז וכו) לפי לוי יצחק מחירון 104K ועדיין כל המודעות ביד2 הן 120-130K. והרי חדשה מהיבואן (אומנם 1.6L) עולה 135K אז למה לקנות יד2 במחיר כזה. אז כבר מעדיפים את המאזדה.

אם זה המצב אז למה לא ספורטאג' חדשה, משדרת לא פחות רושם וניראות מאשר המזדה הזו, אפילו מכובדת וסולידית יחסית לאחות היפנית הזו עם העיצוב ה"מקושקש" קצת. אם אתה מוכן לשקול, כפי שכתבת, זו לדעתי אופציה עדיפה, כל שצריך הוא לחפש קצת בכיס, למצוא שם עוד עשיריה ולקבל במקום אוטו מליסינג שכבר עבר דבר או שניים, ספורטאג' חדש דנדש מהחנות עם הצבע שבחרתם, שבע שנות אחריות ופירגון או קינאה, לפי הענין, מהשכנים עד השמיים.

פורסם (נערך)

התקציב היה עד מקסימום 90-100K, שקלנו קשקאי ב-88K. אז זה היה רק עוד 20K למזדה (בהנחה שאפשר לקנות במחיר לוי יצחק), ועכשיו רק עוד 20K (כלומר בעצם עוד 40K) לספורטז' חדשה - כאשר זו פחות מוצלחת ומאובזרת (הדגם 2L המקביל באמת למזדה עולה 150K לא 135K), אז לכן זו לדעתי אינה אופציה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי biodome
פורסם

זה מתבסס על מה שאנשים רשמו. מקווה שאתה מבין את ההבדל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

biodome אני בדעה שלא קונים רכב יד 2 עם מחירון כזה גבוה ובעייתי כאשר יש אלטרנטיבות טובות לא פחות במחיר טוב בהרבה.

אתה קונה רכב כזה חדש מהחברה. ברגע שאתה קונה רכב ביד 2 אתה רוצה לנצל את מצב השוק החלש לטובתך.

קשקאי יד 2/ספורטאג' יד 2 יהיו אופציות לא פחות טובות במחיר נוח יותר. או שתחכה להזדמנות טובה יותר כי האקזמפלרים שמצאת ממש לא מדהימים(בטח לא הראשון מהסוחר).

אולי גם כדאי להמתין לCX-3 אם כל כך התחברתם למאזדה.

לגבי הספורטאג' 1.6. כדאי לך ללכת להציץ בחברה, ולבצע נסיעת מבחן עם האשה.

אולי לה לא יפריע העדר אבזור כזה או אחר, ופחות כוח.

אל תשכח שלרכב חדש יש יתרונות ובטח ששווה להוסיף 10-15K על רכב חדש עם אחריות מאשר רכב מיד 2 עם 70K מסוחר. אתה תחסוך את הכסף הזה במוסך, ושקט נפשי גם שווה כסף.

אני בדרך כלל לא מצדד ברכישת רכב חדש, אבל במקרה שלך זה פשוט צועק לשמיים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תודה על התגובות עד כה.

Murzilka - אני מבין זאת, אבל למה שאנשים ישקרו בכמה מכרו את הרכב? בכל אופן זה לא קריטי, אני לא מאמין למחיר של ה-125K ביד2 ואני הולך בדיעה שמחירון של לוי יצחק זה 116K (ללא ליסינג). למרות שהייתי מוכן לקנות גם מליסינג במחיר זה, לא קריטי לי ירידת הערך כי זה רכב שישאר איתנו כנראה 8 שנים לפחות.

frakash - כפי שציינתי ספורטאז' עם אותם נתונים יד2 גם עולה 120-130K. קשקאי ראינו 2010-11, נהגנו ולא התלהבנו במיוחד.

אני כן בדיעה שה-CX5 שווה 115K בהתחשב במחיר של אחד חדש ולכן גם החריגה של ה-15K מהתקציב (וממחירון לוי יצחק) מקובלת עלי.

הבעיה שאני לא מוצא אחת במחיר הזה בינתיים.

אבל לחרוג ב-35K מהתקציב בשביל ספורטז' 1.6 חדשה זה כבר משהו אחר לגמרי, חוץ מזה שאישתי תהיה פחות מרוצה מספורטז', נעולה על ה-CX5.

פורסם

ומה עם יונדאי ix35?

יש מבחר גדול יותר של רכבים מדגם זה למכירה.

אתה חייב להפחית לחץ, אחרת אתה תקנה בסוף את הרכב של הסוחר, במחירון++ רק בגלל שהאישה אוהבת את הצבע!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

המלצתי לך על ספורטאג' חדש כי עושה רושם שאתה קצת בלחץ עם הקניה, ורכב יד 2 לא קונים בלחץ. אם אתה רוצה לקנות בלחץ עדיף כבר להוסיף כמה שקלים ולקחת חדש, בלחץ עושים טעויות ששוות הרבה כסף ככה שזה התקזז.

לא מכיר את השוק של הCX-5 האמת לא מכיר את השוק של אף אחד מה"ג'יפים" האלה. אם הגברת אוהבת אותו חבל על הוויכוח ובסדר מקבל את זה שזה הרכב שאתה צריך לקנות.

מה שכן כל רכב אפשר להשיג עם נתונים טובים, ובמחיר הנכון אם מחכים ומחפשים.

בלחץ לא קונים רכב יד 2, ואם משלמים מעל המחירון על רכב יד 2 זה צריך להיות באמת משהו קיצוני. בטח לא אקזמפלר עם 70K משוכר!

זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך. מאחל לך המון בהצלחה במציאת רכב מתאים ושבת שלום.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...