Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2003 או סיוויק 2002,2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך הפוקוס החדשה אני יודע איך הדגם פוקוס 2003 נראה לעומת הטויוטה והפוקוס פשוטה מאד .

וחוץ מזה טובה או לא טובה יותר מה שהיא כן אני מקודם דיברתי על השוק הגרוע בהקשר לאירופאיות אז אל תיכנס עוד פעם לויכוח על זה שהיא טובה יותר או לא טובה וכו'. הפוקוס אמין וטוב אבל יש לו שוק על הפנים,

אתה יודע מה עזוב מה אמרתי. לך לאיזשהוא סוחר מכוניות שאל אותו השוק של הפוקוס ככה תגיד לו שאתה סתם מתעניין לא קונה או אם יש לך מישהו במשפחה סוחר מכוניות או מתעסק עם רכבים שיגיד לך את האמת עליהם ולא ינסה למכור לך אחת ותבין על מה דיברתי. חוץ מזה האירופאיות ידועות שאין להם שוק ( לא כולם יש מעט יוצאות דופן).

Pontiac Bonneville SSEI

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דיסוננס קוגניטיבי - מושג בפסיכולוגיה. כשאדם עושה פעולה (לדוג' קנה רכב) והוא לא שלם איתה או מתחרט עליה הוא נמצא בדיסוננס קוגניטיבי. לבני האדם לא נוח להמצא במצב זה, ולכן הם מנסים לפתור את הדיסוננס. כדי לפתור את הדיסוננס הוא יכול להחזיר את הדברים למצב שבו היה לפני הדיסוננס (למכור את הרכב), או לשכנע את עצמו שעשה מעשה טוב (לשבח את הרכב).

יובל.

קודם כל אם זה הפירוש אז לרוני כנראה אין מושג שזהו הפירוש כי לי בכלל לא הייתה חרטה על קניית טויוטה ואני בכלל עוד לא קניתי אותה כששאלתי את השאלות עליה ככה שלא היה לי מה לא להיות שלם עם קנייתה והוא כבר מדבר שהתחרטתי ולא השלמתי עם הקנייה שלי.

טוב חברה בחייכם סליחה אם פגעתי ברגשות שלכם שהמכונית שלכם לא טובה או משהו אז אל תשגעו אותי עם השטויות האלה כמו ילדים קטנים. כולה קניתי אוטו ועוד הודיתי לאלה ששיכנעו אותי לקנות אותו כי מרוצה מאד ממנו ושיבחתי אותו על זה שהוא באמת אוטו מצויין. אז על מה אתם מתנפלים עליי.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם
דיסוננס קוגנטיבי ללא ספק...

את יכול לדחוף את הדיסוננס הזה לתחת. וואלה נראה לי יותר טוב שתלכו לייעץ למישהו בפסיכולגיה

לא ברכישת רכב. נהיו לי פה פסיכולוגים כולם.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

מתנפלים עליך כי אתה מדבר שטויות! אף אחד לא אמר שהקורולה לא טובה.. היא מצויינת ואני מאוד אוהב אותה (האצבק אני מקווה) אבל אתה לא יכול לבוא ולהגיד שהיא הכי טובה!

הפוקוס היא מכונית מצויינת ויש לה שוק טוב... אני רואה אותה לא פחות מהקורולה בעיר

פורסם

תשמע אני לא אומר שהיא הכ טובה בשביל כולם. אם אתה מסכים איתי פה לכל אחד מותר להגיד את מה שהוא חושב ולדעתי היא הכי טובה ולגביך ככה גם הפוקוס.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם
קודם כל אני לא יודע מה זה הביטוי הזה שהבאת לי "דיסוננס קוגנטיבי" אבל תדע לך שכששאלתי אותכם על ההונדה והטויוטה אני תמיד הייתי בכיוון של הקורולה יותר, פשוט רציתי חיזוק בעניין הקנייה.

בקשר לטעם שלי אתה לא יכול להתווכח כי הטויוטה יפה מאד. אולי אתה יותר מדי מושפע ממכוניות ספורט והמשפחתיות שמנסות לחקות ולהיראות כמוהן אבל זה לא אומר שהטויוטה לא יפה. אנחנו חיפשנו משפחתית ולא אוטו ספורט.

בקשר לנוחות האוטו הזה הוא בכלל בליגה אחרת מהמתחרות שלו אולי יש את סיטרואן ופיגו' שבהם הנוחות מודגשת אבל לא עוברת את רמתה של הטויוטה. באיכות אולי אתה לא מבין את כוונתי אני לא מתכוון רק ליופי של החלקים מבפנים אלא שלא יתפרקו אחרי אפילו 15 שנה. והשאר כבר אין לי כח לפרט. בשבילי קורולה 2003 והלאה מספר 1. ו-redroze בקשר להודעתך המסכימה עם רוני בשבילי הטויוטה היא הכי הכי בכל התחומים.

וכמו שOR213 אמר יש שיקולים ויש שיקולים. כי לעומת הטיפשים שביזבזו את כספם על מיני אירופאיות

(שהשוק שלהם בקנטים עכשיו וגם ימשיך להיות) ויפסידו אותו באותה רמה כשימכרו אותם, כך אנו נרוויח כשנמכור את הטויוטה כלומר שיש גם שיקולים כספיים:wink: .

קודם כל, אולי קצת הגזמתי עם הדיסוננס קוגנטיבי. כוונתי לא הייתה בשום אופן שאתה מתחרט על הקנייה, לא חשבתי שאתה מתחרט. פשוט שברגע שקנית אתה חייב להוכיח לעצמך שהקנייה באמת הייתה מוצלחת אז אתה מפזר סופרלטיבים על האוטו ללא כל אחיזה במציאות (ושוב - הוא לא גרוע, אפילו טוב, אבל לא צריך להגזים...)

בנוגע למראה - זכותך שיהיה לך טעם גרוע :wink:

בנוגע למשפט הזה:

בקשר לנוחות האוטו הזה הוא בכלל בליגה אחרת מהמתחרות שלו אולי יש את סיטרואן ופיגו' שבהם הנוחות מודגשת אבל לא עוברת את רמתה של הטויוטה.

לא נראה לי שאפילו אתה הבנת את מה שכתבת פה.

בנוגע לאיכות החומרים - אני שמח שאתה מסוגל לאבחן שהם יחזיקו מעמד 15 שנה, כל הכבוד. כל הכבוד גם על הירידה על הטיפשים שביזבזו את כספם על אירופאיות, עכשיו אני ממש מחזיק משאר הדברים שאמרת כדברי טעם, אהא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא.. אני לא חושב שהפוקוס היא הכי טובה אני חושב שהיא ללא ספק בין הטובות וגם הקורולה בין הטובות

אתה יכול להגיד] שלפי דעתך היא הכי טוב.. סבבה לך אבל אל תגיד בפורום לקנות רק אותה ולא לקנות שום דבר אחר כי רק היא הכי טובה... וזה מה שאמרת

• תוכן חדש...