Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו שיש גם vrs וגם gti ידניות, התחרות גברה לדעתי, משום שבמחיר חדות מסוימת מקבלים משפחתיות מוגברת. בכל מקרה כרגע אין...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם באמת יש רק 6 בארץ?אז בזמנו דובר על מקורבים שקיבלו רכבים ב185000 ואם זה מספר הרכבים אז זה נראית לי שמועה.

כמו כן לגבי ייבוא הדגם החדש, בשיחה שערכתי עם דלק מוטורס אמרו שהם יביאו את המוסטנג לגבי הפוקוס אין תוכניות כרגע.

לעומת זאת איילון מוטורס הסכימו להביא כבר לפני 4 חודשים, כאשר זמן המתנה כ 4 חודשים.

פורסם
אם הרכב היה מיובא בצורה נורמלית היינו רואים הרבה יותר ממנו על הכביש (מה זה נורמלית ? אם חבר שלי עושה נסיעת מבחן ומגיע לסגור ואז שולפים לו "אה, מתברר שיש מתיחת פנים עכשיו בחו"ל אז אנחנו מקפיאים את הייבוא שלה עד שנה הבאה" זה עוד יכול להיות לגיטימי בנוב'-דצמ'. הבעיה שזה קרה לפני חצי שנה. חצי שנה שהרכב לא משווק :?).

ניר

אני האחרון שיצא להגנת דלק, מאחר וכשלון הרכב בארץ נבע מעל לכל מתמחור הזוי ושיווק לקוי. העובדה שהמכוניות האחרונות נמכרו למקורבים ב-180K מול מחיר מחירון של 225K רק המחישה את האבסורד.

ועם זאת, במקרה של חברך, לא בהם האשם אלא ביצרן. המכונית נחשפה כבר לפני מספר חודשים, אך רק מהחודש ניתנת להזמנה באירופה - עם מסירות רק בעוד מספר חודשים. אפילו העיתונות עדיין לא נהגה ב-ST מתוחת הפנים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

העניין הוא לא מתי אפשר לקבל ST מתוחת פנים אלא העובדה שהיבואן החליט שהוא מפסיק ייבוא למשך שנה כנראה.

קשה לי להאמין שגם היצרן הפסיק לשווק את הרכב.

פורסם

נעשה פה מישמש בעניין המחיר.

דלק התחילו במחיר הזוי וב2013 נתקעו עם יחידות בודדות במשך 11 חודש. לאחר שנה יש בעיה עם רישום של יד.

השמועות אומרות שאותן בודדות נמכרו ב 185+- כדי לא להתקע שנה. אבל זה כאמור ב 2013.

ב 2014 הם מכרו רק 3 יחידות במחיר גבוה משמעותית. איילון הביאו 3 נוספות במחיר של 200 בקירוב אבל סטיישן ובלי סאנרוף ומולטימדיה אבל עם קסנון. שנתיים אחריות במקום 3 של דלק עם אופציה לשנה נוספת.

אכן דלק לא ניסו ממש למכור אותה ב 2014...

סה״כ יש בארץ בין 10 ל 15 יחידות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מסתבר שבאתר פורד גרמניה כבר הפעילו קונפיגורטור ל-ST המחודשת. המחיר התייקר אך במעט מהדגם טרום מתיחת הפנים.

דגם ST הבסיסי מקביל כעת במחירו לגולף GTI 3 דלתות ידנית.

דגם ST2 המקביל למה שנמכר אצלנו(רק ללא חלונות אחוריים כהים) עולה כ-1000 יורו נוספים - ומקביל לתוספת 'חבילת ביצועים' לגולף(10 כ"ס נוספים, דיפ' אלקטרו-מכני מוגבל החלקה ועוד כמה תופינים).

אגב, ל-ST התווסף צבע חדש, גוון עופרת של אפור. מאוד מיוחד, לטעמי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
סה״כ יש בארץ בין 10 ל 15 יחידות.

רק להרחיב על מה שאמרת, 3 סטיישנים מאילון ב-2014 ועוד 11 סה"כ מדלק (3 מהם ב-2014).

סה"כ 14 בארץ.

אגב, ל-ST התווסף צבע חדש, גוון עופרת של אפור. מאוד מיוחד, לטעמי.

מעתיקנים :-P

פורסם
עכשיו שיש גם vrs וגם gti ידניות, התחרות גברה לדעתי, משום שבמחיר חדות מסוימת מקבלים משפחתיות מוגברת. בכל מקרה כרגע אין...

נהגתי ב vrs, לדעתי גיר ידני מיותר בה.

פורסם

שי ,כתבה מאוד מעניינת ואני מסכים עם רוב הדברים ,האוטו הזה הינו "פשרה" מוצלחת בין רכב ספורטיבי מתנהג וחזק לבין צורכי המשפחה (יש לי שלושה ילדים). יש לציין שבבעלותי st במרכב סטיישן שנקנע מאיילון לפני עוד מעט שנה.

העדר של סאן רוף לא מפריע לי, אבל תוספת של קסנונים, חימום חשמלי לשמשה הקדמית ומראות, והכי מצחיק גם חימום מושבים קדמיים ( מי היה מאמין) עושה הבדל משמעותי לגבי.

פתרתי את בעית גיר ארוך בעזרת קוויק שיפת בצורה קלה מאוד וזה משפר את ההרגשה ומהירות העברת הילוכים.

הסטיישן נראה פחות קרבי מחמש דלתות ואני רואה פרצופים מופטעים של האנשים שרואים מה היא יודעת לעשות.

תגובה ראשונה של אנשים כשמתיישבים שהכסא ממש לא נוח, זאת הייתה גם הרגשה הראשונה שלי. התרגלתי יחסית מהר, ואני עונה להם שהכסאות האלה אמורות לא להיות נוחות כדי שהנהג יהיה במצב קרבי ודרוך ולא כורסה שאתה נרדם בה תוך שניה ועף מצד לצד בכל סיבוב קטן.

עד עכשיו עשיתי כ 18k קמ. טיפלתי בה פעמיים, פעם אחת החלפת שמן ופילטר ופעם שניה טיפול רגיל (שהיה לא הרבה יותר מזה)

הסוגיה שמפריע לי זה הבלמים המקוריים ,שלטעמי לא עוצרים מספיק חזק ונגמרים יחסית מהר.

החלפתי רפידות לhps+ של hawk, הן עוצרות ממש טוב אבל עושות כל כך הרבה רעש ב שוטף שאני מתבייש להכנס לחניון של עבודה ;)

מצטער על החפירה מקווה שיש פה מידע מעניין .

החיים קצרים מידי, בשביל לנהוג במכוניות משעממות :evil:!!!

פורסם

דניס, תענוג לשמוע. כשנפגשנו אז כולנו היא הייתה עוד יחסית ב"חיתולים".

נו, יאללה, הגיע הזמן להרים את הכפפה ולהפגש כולנו - יחד עם שלושת הפיאסטות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני בעד . לפחות שרשור נפרד?

מן הסתם ובהחלט. רק נותר לי לקוות ששי והלבנה יצטרפו גם.

ד"א, נשארת על הדיסקים המקוריים? (מעבר לשדרוג רפידות)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איזה יופי דניס שאתה פה...

לעניין הרפידות אצלי טרם הוחלפו, גם הצמיגים במצב מעולה. איך אצלך?

אני מניח שזה קשור לסגנון נהיגה וגם לכמה סוסים יש לך לעצור.

באיזה אוקטן אתה מתדלק?

שינית משהו במערכת הסאונד?

• תוכן חדש...