Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אוהב את זה שאתה אובייקטיבי, עוד לפני שקנית אותה, אתה לא "ילד-106-ראלי-קליאו-מיאטה לשעבר" שיודעים מה יוצא לו מהמקלדת עוד לפני שהוא כתב כי הרכב שיש לו עכשיו הוא כמובן הכיטובבעולם.

משכנתא זה קל

פורסם

הרכב מהמם, אין ספק שמי שמבין לא יחכה להכנס פנימה כדי להגיד "וואו!" - כמה דברים שלדעתי יכלו לשנות -

פנסים עם רפלקטורים בדגם קצה? פנס עם עדשה יכול היה לתת לרכב מראה פי 2 יותר טוב.

ההגה - נראה עמוס מדי בשביל רכב שבו מסובבים הרבה את ההגה, לא מפריע לך?

פורסם

כתיבה יפה, המכונה הזאת לא פחות ממדהימה.

מפריעים לי בעיקר יחידות התאורה, מעצבן ומגעיל אותי שהיבואן לא דאג במחיר שבו הרכב נמכר לקסנון וללדים בבקליות מאחור, יחידות התאורה האלה מתאימות לרכבי ליסינג מתחילת שנות ה 2000 :-/

חוץ מזה.. רכב לאניני טעם, כאלה שקונים כי יודעים בדיוק מה הם רוצים ולא רצים אחרי העדר ובעיקר.. לא אכפת להם מה השכנים/חברים יגידו.

כיף.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
תשמע, לא קראתי הכל. אפילו אתה ציינת שזו חפירה. קפצו לי כמה משפטים שבגדול מקריאתם אני חושב שאתה צריך להיזהר על הכנפיים.

קח את השבת וקרא. אשמח להערותיך. אמנם בין 2 נקודות עובר קו ישר אחד. אבל נראה לי שבחרת 2 אקראיות מתוך תפזורת, והקו אינו מלמד על מגמה. אלא אם התכוונת שאני עף על עצמי. אז זה משהו אחר. מקבל כל הערה בהערכה.

נשארתי עד הסוף והאמת, נהניתי לקרוא.

כמה שאלות

כמה קמ עברת בשנה האחרונה?

האם בוצע טיפול ראשון ומה עלותו?

מה לגבי הנוסעים מאחור,סובלים או שמצבם סביל?

המשך להנות,גם אני נהנה מאד מידני ונכון להיום רכב שמגיע רק בתצורת אוטומט הוא "דיל ברייקר" מבחינתי.

בסה"כ 13K ק"מ. במכונית הקודמת ב 7 שנים עשיתי 50K. צריך לזכור שיש בבית משפחתית שאיתה נוסעים לטיולים, מפזרים לחוגים ומבלים ביחד.

טיפול כולל חברות במועדון והארכת אחריות לשנה רביעית עלה 680 ש"ח. החברות במועדון נותנת בין היתר 10% הנחה על הטיפול. ככה שהטיפול יצא 430 ש"ח אחרי ההנחה.

לא נסעתי בה אף פעם במושב האחורי. מבחינת מרווח הוא בסדר (צריך תמונה?) אין בעיה שישב מאחורי מישהו בגובה 1.8 מ' או יותר והרגליים שלו לא יגעו במושב שלי.

מבחינת נוחות - זה כמובן תלוי נהג. אני לא שמעתי תלונות כשהנסיעה הייתה רגילה. לא מזמן הייתי באילת, זוג ישן מאחור קצת יותר משעתיים וחצי באופן רצוף. זה אומר משהו?

בהמשך היום אתייחס לשאר השאלות - בנתיים תודה לכולם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השקעת, יפה. פחות התחברתי לחלק הראשון, אבל לא נורא. לא כתבת על ההגה ואיך הוא נלחם בסיבובים. בנסיעת מבחן זה כיף, אבל איך זה ביום יום?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה הרכב שהייתי שואף אליו אם הייתי איש משפחה כיום. לא צריך סמל, לא צריך פוזה, צריך רק רכב יודע לעשות את העבודה.

נהנתי מאוד לקרוא את הביקורת שלך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

טוב שיש אנשים כמוך אחרת שוק היד-2 היה מאוד עצוב לחובבי נהיגה...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני סקרן להבין מדוע הדגם הזה אינו פופולרי בישראל, בניגוד למשל לגולף GTI?

בארץ שמהמכוניות בה כל כך יקרות, להרבה אנשים חשוב שיראו מה הסטטוס שלהם.

בנוסף אין אוטמאטי. גם ה GTI מוכרת מעט מאוד ידניות.

יש לי רק שאלה אחת,למה לעזאזל לבן?!,יש כחול,כתום,אפילו שחור..משהו שימצה את המהות של הרכב.

אני חושב שלבן הולם אותה מאד וגם פחות מזמין ישויות בלתי רצויות.

ואני דווקא חושב שהלבן הולם אותה.

ענייני טעם וחוסר עניין למשוך תשומת לב.

אפילו בלבן לא מאיים הרכב נראה קרבי למדי מכל כיוון.

זה נכון שיש מי שקולט את הקטע שלה, אבל זה בעיקר חובבים למינהם. השאר זוכרים סמלים ושבלונות אחרות.

פורסם

בתור בוגר קאמרי V6 שההבדל היחיד בינה לבין רגילה מבחוץ היה מפלט כפול, יש לי סטנדרט יותר גבוהה לסליפריות.

פורסם

כתיבה יפה שי על מכונית שהיא באמת עושה רושם של חבילה מאוד מהנה.

יחד עם זאת אני לא חושב שהיא מכונית כל כך מוקצנת עד כדי אי התאמה לכל אחד, כמו כל הוט האץ׳ לצורך העניין.

ההוט האץ׳ היחידה שלטעמי כן מוקצנת ובהחלט לא מתאימה לכל אחד זו המגאן ספורט עם הברזלים (כלוב התהפכות) והבקבוקי קולה (חלונות) שאני באמת לא זוכר את שם הדגם המדוייק שלה (הגירסה הבכירה כמובן).

יתר ההוט האץ׳ כמו תמיד ירכשו לא פעם על ידי אנשים שפשוט רוצים את הגרסה המאובזרת של הדגם.

תהנה מהרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פנסים עם רפלקטורים בדגם קצה? פנס עם עדשה יכול היה לתת לרכב מראה פי 2 יותר טוב.

ההגה - נראה עמוס מדי בשביל רכב שבו מסובבים הרבה את ההגה, לא מפריע לך?

מפריעים לי בעיקר יחידות התאורה, מעצבן ומגעיל אותי שהיבואן לא דאג במחיר שבו הרכב נמכר לקסנון וללדים בבקליות מאחור, יחידות התאורה האלה מתאימות לרכבי ליסינג מתחילת שנות ה 2000 :-/

נכון, במחיר כזה XENON זו לא מילה גסה. עניין המראה פחות מפריע לי. מי שדברים כאלו אוכלים לו את הראש קונה ואריציה של...גולף.

איילון מוטורס מייבאים עם קסנון. אבל בלי סאנרוף ומולטימדיה. הסאנרוף זה כיף. בגלל האור. אני לא פותח אותו.

שום כפתור לא מפריע בתפעול ההגה. דווקא בגלל שההגה מאוד מהיר, עובדים איתו פחות, אגב...

פורסם

שי,

ברשותך מספר שאלות בנאליות:

1) בנהיגה מנהלתית (עד כמה שאפשר לנהוג מנהלתי בגברת הזאת), מה צריכת הדלק שלה?

2) האם אתה מתדלק 98 או 95?

3) האם חברות הביטוח מודעות למהות הדגם ו"מענישות" במחיר הפרמייה, או שההבדל מול גרסת ה-2.0 הוא זניח?

4) האם הדיפרנציאל מוגבל החלקה או שפורד משתמשת במרשם אלקטרוני בדומה ל-VAG?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
לא כתבת על ההגה ואיך הוא נלחם בסיבובים. בנסיעת מבחן זה כיף, אבל איך זה ביום יום?

היום יום שלי משעמם מבחינת פוטניציאל המסלול כמו של מרבית עמישראל. ההגה נפלא. לא נלחם ולא נעליים. אני בכלל נהג רגוע יחסית ומעביר ימים שלמים בלי שהמנוע גודש (יש מחוון). עם צמיגים טובים בלחץ הנכון וכביש סביר, גם אם תלחץ אין שום בעיה. כשאחד מהתנאים הנ"ל לא קיים, בהחלט תרגיש שיש פה יותר מדי כוח והמכונית עלולה לגלות נטיה למשיכה, אז כדאי להיות מרוכז. זה ממש לא טראגי. ועוד יותר מזה, אני יכול להגיד שאם אהבת במבחן, אז זה בכלל נשמע טוב.

טוב שיש אנשים כמוך אחרת שוק היד-2 היה מאוד עצוב לחובבי נהיגה...

בהתחשב בכך שרוב המכלולים קיימים בדגמים רבים נוספים של פורד, אני מאמין שלא אמורה להיות פה בעיית תחזוקה מיוחדת. שלא לדבר שיש 4 שנות אחריות. 3+1. תוסיף גיר רגיל ומנוע שנחשב אמין. מתכון טוב לפרקים הבאים שלה.

בתור בוגר קאמרי V6 שההבדל היחיד בינה לבין רגילה מבחוץ היה מפלט כפול, יש לי סטנדרט יותר גבוהה לסליפריות.

לא הייתה כוונה פה לסליפרית. פשוט יצא להם ככה באיזור הזה, כשהיא בצבע לבן. יש בארץ גם אחת צהובה זוהרת. קשה לפקשש אותה כשהיא עוברת. ברור שהקאמרי V6 סליפרית. אבל עמישראל יתרשם בבסיס בהרבה יותר מקאמרי רגילה מאשר מפוקוס ST. ככה שהכל יחסי.

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

מעניין אותי אם תוכל לחדד את ההבדלים בינה לבין ה-RS CUP. לקחתי לא מזמן אחת (רכב נסיעת המבחן) לנס הרים והיא הייתה מצויינת! חזקה, זורמת יפה, משרה המון בטחון בלי לפגום בהנאה. מצד שני, הרבה מהקסם של המגאן הוא מהדיפרנציאל שאפקט המשיכה שלו לתוך הסיבוב הוא משכר - מרגיש כ"כ שונה מהנאה קדמית "קלאסית"... מה דעתך המלומדת?

• תוכן חדש...