Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להתווכח?

לדעתי דיון לגיטימי אשר בא להעמיד קצת דברים באור מתאים בכדי שפותח הת'רד לא יוטעה.

למיקמיק : נו... אז...

צודק בהחלט

בכול מקרה

שי אמרת בדיוק מה שאני אמרתי

אכן מגבר ב1000 שקל, יכול להישמע "טוב" יותר מהגברה של 200 שקל,

משום שההספק של המגבר, יכול להשפיע על איך הסאונד ישמע..

שי אחי אני התכוונתי למגבר בעל אותו הספקים שהקרוס שלו לא יכול להיות שונה בצורה משמעותית

בכול מקרה אני חושב שמה שאני אמרתי הוא נכון בהחלט ולא דעה אישית שלי

מחקרים מראים שכול מגבר מוציא את אותו הצליל

ואם האוזן האנושית שומעת הבדל זה רק בגלל הקרוס שיש במגבר

מישהו חושב אחרת ?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני טוען אחרת.

על אילו מחקרים אתה מדבר? אם אתה מדבר על המבחן של RC אז הוא עושה יותר מרק להשוות עוצמות ולבטל את הקרוס.

אני לא מבין אותך

אתה לא מסכים איתי ?

לפי התובה שלך זה נשמע או שאני צודק והוזן האנושית לא שומעת בכלל הבדל גם אם הקרוס ממש מתקדם

או שאתה אומר שאני פשוט טועה ?

פורסם

אכן איל, אתה צודק.. יש כאן יותר מקרוסים ..

אך אני מאמין שהשאלה שמעניינת את הצרכן הקטן .. (לפחות אותי)..

האם ההבדלים הללו קיימים רק על הנייר, או שאני באמת אוכל לשמוע אותם..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טענה טובה איל, בכל אופן אולי החוקיות הזאתי תקפה על מגברים מסוג מסויים ?

בכל אופן , כל דבר שהעלה פה יישאר בגדר השערה, עד שנערוך מבחן עיוור מסודר..(כמובן שלא בסדר גודל של RC)..

אין לנו כסף מיותר לזוכים במקרה ויהיו כאלה שיצליחו להבחין בין הגברות "עם כל החבילה" :)

אני ואלון מתכננים לערוך מבחן עיוור מאוד מפורט, לחברינו לפורום שלומי :)

הבעייתיות שלנו כרגע זה הסקופ.. רק צריך לחכות שהAUDIGY2 יגיע ולעשות כמה בדיקות עם סקופ אמיתי ולראות שאכן יש קשר למציאות..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
טענה טובה איל, בכל אופן אולי החוקיות הזאתי תקפה על מגברים מסוג מסויים ?

בכל אופן , כל דבר שהעלה פה יישאר בגדר השערה, עד שנערוך מבחן עיוור מסודר..(כמובן שלא בסדר גודל של RC)..

אין לנו כסף מיותר לזוכים במקרה ויהיו כאלה שיצליחו להבחין בין הגברות "עם כל החבילה" :)

אני ואלון מתכננים לערוך מבחן עיוור מאוד מפורט, לחברינו לפורום שלומי :)

הבעייתיות שלנו כרגע זה הסקופ.. רק צריך לחכות שהAUDIGY2 יגיע ולעשות כמה בדיקות עם סקופ אמיתי ולראות שאכן יש קשר למציאות..

מה זה - AUDIGY2 :?::?::?:

אני ממש לא הבנתי למה אתה מתכוון כאן :?:

ואזו בדיקה תעשה :?:

פורסם

AUDIGY 2 , זה הכרטיס קול שאני הולך להתקין ברכב\לאפטופ.

הבדיקה זה בעצם השוואה ישירה בין שני הגברות עם הספקים דומים. (אפילו לא זהים)

שני ההגברות יהיו מכויילות לאותה נקודת מצב של SINE WAVE.

ניסיון ראשון יהיה ללא הקרוס של המגבר, ניסיון שני יהיה עם התערבות של הקרוס של המגבר..

אני רוצה לראות האם זה אפשרי "לשמוע" מגבר מסויים .. כשמדובר בהספקים דומים, וכיוונים בהתאם.

איל כשנתתי את ההשערה של הסוג מגברים מסויים, התכוונתי שאולי אכן במגברים מסויימים ההשלכות של מה שהוא עושה,יהיו רלוונטיות לאוזנים רגישות ..

בכל אופן זאת רק השערה ואינני יודע לבטח .. ושלא נדבר על העובדה שסביבת הרכב רחוקה מלהיות הסביבה היותר "נקייה" שהמבחנים שלו נעשים בה..

בשורה הסופית נצטרך להיכנס יותר לעומק כדי לקבל רושם יותר אמיתי לגבי האוזניים שלנו, ויכולות ההגברות שלנו..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני ארגיש מבוזבז להסביר עכשיו את כל התיאוריה, משום שאני בעצמי לא יודע אם הינה מושלמת והינה תקפה..

אם אצליח להקים את העסק הזה, בצורה מוצלחת .. אתן פירוט על כל התהליך ..

עד אז זה באמת יהיה באויר... אז אני ארגיש שזה מיותר לתת אינפורמציה שאינה נכונה, או אינה וודאית בנושא..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אני ארגיש מבוזבז להסביר עכשיו את כל התיאוריה, משום שאני בעצמי לא יודע אם הינה מושלמת והינה תקפה..

אם אצליח להקים את העסק הזה, בצורה מוצלחת .. אתן פירוט על כל התהליך ..

עד אז זה באמת יהיה באויר... אז אני ארגיש שזה מיותר לתת אינפורמציה שאינה נכונה, או אינה וודאית בנושא..

ושוב מה הקשר של הכרטיס קול למגבר, הכרטיס הוא כמו ה HU, ואם הוא לא

קשור אז למה ציינת זאת :?:

• תוכן חדש...