Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בציטוט 1 אתה כותב שלא היתה בעיה במנוע לפני כניסת הרכב למוסך, בציטוט 2 אתה כותב שהיתה בעיה במנוע ושהוא לא עבד עגול! (!)

אם המנוע לא עובד עגול, יש תמיד סיכוי שמדובר בבעיה בצילינדר אחד מתוך ארבע שיש לך שם. היום אתה יכול לחבר טורק ל- OBD2 ופשוט לראות את התקלה בלי בכלל לפרק פלאגים.

אתה הכנסת את הרכב לטיפול של פילטרים, שמן, נוזל קירור ופלאגים. בהנחה שהפלאגים שהורכבו תקינים (וכנראה שהם בדקו את זה מיד), אז אין שום קשר בין הטיפול לבין תקלה במנוע בצילינדר 3. זה לא שהורידו ראש מנוע כדי להחליף אטם ראש ולאחר מכן התקלה החלה, סה"כ עשו טיפול שגרתי.

אם הייתי ניגש למוסך כדי לתקן מנוע לחלון חשמל ופתאום הרכב היה מתחמם, הייתי מאשים את המוסך?

כמו שאמרתי ואני אומר שוב.

לפני הטיפול הרכב נסע בסדר (לפעמים היו רעידות ממש קטנות וללא נורית מנוע דולקת)

אחרי הטיפול כאשר החליפו פלאגים חדשים רק אז המחשב זיהה תקלה ואז בכלל המנוע שלח פקודה לסגור את הצילנדר הזה משמע מלא רעידות.

למה לא היה לי נורית תקלה לפני הטיפול לאורך כל התקופה שהרכב אצלי אלוהים יודע.

ולפי מה שראיתי כאשר ביטלו את התקלה של המחשב המנוע חזר לעבוד בסדר,לא ממש עגול אבל בדיוק כמו שהיה לפני הטיפול.

ועדיין ראו שצילנדר 3 מתפקד לא ב100 אחוז אלה 80 אחוז

בוא נסכם,כאשר הנורית נדלקת רק אז יש את הרעידות המשוגעות של הרכב וכאשר אין נורית מנוע עדיין הצילנדר לא עובד 100 אחוז אבל עובד ואפשר לנסוע כמו שצריך,למרות שהוא עומד על 80 אחוז,ממש בדיוק כמו שאני נהגתי עליו כל הזמן.

ואיני מאשים את המוסך כלל וכלל

העובדים עשו עבודה יוצאת מן הכלל,לא התיאשו,ניסו להבין לחבר דברים,לעשות ככה לעשות ככה...לבדוק מזרקים,לבדוק פלגים הכל

ושום דבר לא עזר אז כנראה יש משהו בפנים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכל החברים .

ברכב המדובר יחדת הבקרה של המנוע יודעת לזהות מצב של "החטאת בעירה" עיי האות שמתקבל מחיישן גל הארכובה .

דרך מהירות בסיבוב של גל הארכובה יחידת הבקרה יכולה לדעת את מהירות הבוכנה בכל גליל ובכל פעימת שריפה כאשר הנתון הוא

יחסי בהשוואה לשאר הבוכנות ,במקרה שלנו 4 בוכנות .

כאשר יחידת הבקרה מזהה שמהירות אחת הבוכנות יורדת באופן יחסי היא מבינה שבאותו גליל לא מתבצעת שריפה תקינה מסיבה

כל שהיא .

במקרה כזה יחידת הבקרה מנתקת את ההזרקה לאותו הגליל ובעצם מנטרלת אותו כדי למנוע מצב של הזרקת דלק

שלא נשרף וכתוצאה מכך זיהום אויר .

ברכב של פותח השרשור התקיימה תקלה של דחיסה נמוכה בגליל מס 3 והמנוע לא עבד עגול עוד כאשר הרכב הגיע למוסך ,

בעל הרכב מכיר את זה וגם אני הרגשתי בזה בסיבוב הקבוע שאני עושה לפני טיפול על כל רכב שנכנס למוסך .

המנוע עבד יחסית סביר אבל רעד מעט .

לאחר הטיפול ברכב כאשר הרכב פעל בסרק כמה דקות נורת בדוק המנוע לפתע נדלקה והרכב התחיל לרעוד מאד .

בדקנו את הרכב ומיד ראינו שבגליל 3 שהוא הבעייתי יש דחיסה נמוכה ,בשלושת הגלילים 250 PSI ובגליל 3 190-200 .

פותח השרשור שואל בעצם מה קרה כאן ,מדוע ההחמרה לכאורה במצב הרכב .

אם כן יש לזה תשובה .

כפי שהסברתי יחידת הבקרה דוגמת את מהירות הבוכנה והנתון הוא יחסי ,כאשר הטיפול ברכב והחלפת המסננים

והמצתים שיפרו במעט את פעולת השריפה בבוכנות התקינות וגרמו ליחס ביניהם לבין אותה בוכנה חלשה לעבור

סף מסויים שממנו מערכת הבקרה מבחינה שיש מצב של "החטאת בעירה "ובעקבות זה ניתוק פעולת הבוכנה .

לכאורה אם ההינו מחזירים את המצתים הישנים והמסננים המנוע היה חוזר לעבוד עם אותה רעידה קבועה שהלקוח כבר מכיר אותה .

בכל מקרה באישור הלקוח הסרנו את ראש המנוע ואכן נמצא ששסתום הפליטה היה שרוף בתא שריפה 3 ולאחר שנסיים לטפל

בעיניין הרכב יחזור להיות תקין ובריא כמו שהוא לא היה הרבה זמן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עומר, תקרא מעליך תגובה של רון.

רון - מה זה שסתום שרוף? שסתום עשוי ברזל, אני מבין מה זה נייר שרוף או פלסטיק שרוף, מה המשמעות של שסתום שרוף?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כן אני ראיתי (אתה נתפס על קטנות), התכוונתי אם מה שלא היה תקין הוחלף, הכל חזור למקומו, התקלה כבר לא חזרה וכל הסתדר.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

שלום רב ושבת שלום.

אז ככה:

אתמול בבוקר הגעתי למוסך רון אחרי שהתקשרו אליי והודיעו לי שהרכב מוכן.

רון קיבל אותי בחיוך,סיפר והסביר לי מה עשו והראה לי תמונות מהטיפול כולו.

אדון אופיר,הניע את רכבי ולאחר כמה דקות יצאתי לעשות סיבוב ולראות איך הרכב מגיב אחרי הפתיחת ראש מנוע והטיפול שהוא עבר.

כשהתחלתי בנסיעה ישר הרגשתי זאת שהרכב יונק אוויר הרבה יותר טוב,מפיק כוח הרבה יותר מהר ושהמנוע עובד ממש חלק וללא רעידות משוגעות או מינוריות (בעמידה)

מאוד נהנתי לנסוע עליו וגם עכשיו.מרגישים שינוי אדיר!

אני רוצה להודות לרון ולמוסך רון!

קיבלתי את השירות,האמינות והעבודה הכי מצויית שרק יכולתי לבקש.

אני מאוד מרוצה שהרכב שלי טופל ע"י המוסך הזה.

צוות מנצח ומנהל אדיר.

עד עכשיו נסעתי כ150 ק"מ ללא בעיות כלשהן (טפו טפו טפו) והאוטו נוסע מצויין ואני מופתע מהכוח החבוי שהיה בו.

תודה רבה למוסך רון!

סופש נעים וחמים

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רבה לבעל הרכב על ההערכה והפירגון זה באמת לא מובן מאליו ,תודה .

אנחנו במוסך שואפים לכך שכל לקוח שטופל אצלנו יהיה מרוצה בסופו של דבר ,ולא חשוב מהם הנסיבות

ולא חשוב כמה זה יעלה למוסך ,אני דואג לכך שזה יהיה המצב .

גם במקרה הזה שהנסיבות לכאורה היו בעייתיות השתדלנו ואני רואה שהצלחנו להגיע למצב הזה ,תודה לפותח השרשור על העדכון.

ההתנהלות שלי במקרים כאלו לא קשורה לכך שבעל הרכב פתח שרשור כאן בפורום או בכלל ,גם עם אנשים מבוגרים שברור לי שאין להם גישה לאינטרנט אני מתנהל באותה צורה . מוציא את הלקוח מרוצה מהמוסך ולא משנה מה הנסיבות ,וכמה זה יעלה.

העיניין שלי כאן הוא עיניין עקרוני ,אני מעוניין לשנות את התדמית השלילית שדבקה בצדק בענף המוסכים בארץ ,זו אחת הסיבות שאני בעל מוסך בארץ ישראל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מרווח שסתומים לא תקין או תערובת ענייה לרוב למשל בגלל סעפת יניקה שמושכת אויר מעל צילינדר מסויים שסתום הפליטה עלול להשרפ.

כמה נראה שסתום שרוף

19956ltrburntvalves.jpg

פורסם

שסומים קצת פתוחים בגלל חוסר מרווח ואז אין קירור תקין לשסתום וגם משיכות אויר בסעפת הפליטה עלולות לגרום לכך.

פורסם
תודה רבה לבעל הרכב על ההערכה והפירגון זה באמת לא מובן מאליו ,תודה .

אנחנו במוסך שואפים לכך שכל לקוח שטופל אצלנו יהיה מרוצה בסופו של דבר ,ולא חשוב מהם הנסיבות

ולא חשוב כמה זה יעלה למוסך ,אני דואג לכך שזה יהיה המצב .

גם במקרה הזה שהנסיבות לכאורה היו בעייתיות השתדלנו ואני רואה שהצלחנו להגיע למצב הזה ,תודה לפותח השרשור על העדכון.

ההתנהלות שלי במקרים כאלו לא קשורה לכך שבעל הרכב פתח שרשור כאן בפורום או בכלל ,גם עם אנשים מבוגרים שברור לי שאין להם גישה לאינטרנט אני מתנהל באותה צורה . מוציא את הלקוח מרוצה מהמוסך ולא משנה מה הנסיבות ,וכמה זה יעלה.

העיניין שלי כאן הוא עיניין עקרוני ,אני מעוניין לשנות את התדמית השלילית שדבקה בצדק בענף המוסכים בארץ ,זו אחת הסיבות שאני בעל מוסך בארץ ישראל .

באמת כל הכבוד.

השבוע נתקלתי בסיטואציה כזאת , מוסך שביצע לכאורה תיקונים ברכב ופעולות ללא אישור בעל הרכב .ועוד בסוף קבע מחיר על דעתו.

אני לשמחתי כבר הרבה זמן לא נכנס למוסכים , אבל כשיוצא לי אתה נתקל בתופעות זהות ומעצבנות. ברגע שנכנסת ,אתה כביכול בידיים של המוסכניק. אני לא ייכנס לפרטים אבל אני מכיר מחירים של עלויות חלקים ומחירי עבודה ,המחיר היה מופקע לחלוטין .בסופו של דבר הוא

הוריד בערך 20% והסתדרנו.

אי אפשר להכליל על כולם אבל יש כמה מוסכים שנתקלתי בהם שפשוט עושים ככל העולה על רוחם.

• תוכן חדש...