Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer AVH-X2500BT - כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מעוניין לקנות את הדאבל דין הנ"ל, אך כמה שאלות לפני, מי שמכיר אשמח שיענה לי.

ראשית, אני בעל סקודה פאביה שנת 2011, רציתי לדעת האם אפשר הדאבל דין מתאים לפאביה?

במידה ואני קונה את הדאבל דין בארה"ב, האם צריך לעשות לו הסבה או משהו בכדי שאוכל לשמוע בארץ רדיו?

באמאזון הם מציעים בנוסף לקנות כבל (MicroBypass Video In Motion Interface For Use With Pioneer Models) - מישהו יודע למה הוא משמש?

וחוץ מזה בכללי מי שמכיר את הדאבל דין - אשמח לקבל קצת ביקורת עליו. תודה!

פורסם

פיוניר AVH-X2650BT עולה בארץ 1400 ש"ח. כולל תדרי רדיו מתאימים (בניגוד לנ"ל שאינו כולל כאלו).

כך שהקניה הזו לא משתלמת לטעמי.

יהיה לך צורך לדעתי במתאם פלסטיקה כדי שהמערכת תשב בלי רווחים בצדדים.

הכבל הנוסף הזה מיועד לעקוף את החסימה לוידאו וכד' בזמן שבלם היד מורד. מניח שניתן להשיג בארץ גם, אם כי לידיעתך כי ניגון סרטונים בזמן תנועה (למעט GPS) אסור ע"פ חוק.

אומנם לא שאלת, אבל לגבי שליטה מההגה (אם קיים ברכבך), הדגם שציינתי מכיל פונקציה כזו שתואמת לחלק מהרכבים. אם לא יהיה תיאום, תצטרך לרכוש מתאם חיצוני נוסף לענין זה (PAC או AXXESS הינן חברות מוכרות בתחום).

פורסם
פיוניר AVH-X2650BT עולה בארץ 1400 ש"ח. כולל תדרי רדיו מתאימים (בניגוד לנ"ל שאינו כולל כאלו).

כך שהקניה הזו לא משתלמת לטעמי.

יהיה לך צורך לדעתי במתאם פלסטיקה כדי שהמערכת תשב בלי רווחים בצדדים.

הכבל הנוסף הזה מיועד לעקוף את החסימה לוידאו וכד' בזמן שבלם היד מורד. מניח שניתן להשיג בארץ גם, אם כי לידיעתך כי ניגון סרטונים בזמן תנועה (למעט GPS) אסור ע"פ חוק.

אומנם לא שאלת, אבל לגבי שליטה מההגה (אם קיים ברכבך), הדגם שציינתי מכיל פונקציה כזו שתואמת לחלק מהרכבים. אם לא יהיה תיאום, תצטרך לרכוש מתאם חיצוני נוסף לענין זה (PAC או AXXESS הינן חברות מוכרות בתחום).

אפשר קישור למקום שמוכר אותו ב1400ש״ח ?

תודה :)

• תוכן חדש...