Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלק שיצא ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני נוהג על פורד פוקוס 2012 מזה כמה חודשים וכמעט 10K מאומצים, בטח ציפיתם לבעיות עם הגיר...

צר לי לאכזב אתכם :( אני מאוד נהנה מהגיר לפחות בינתיים טפו טפו טפו(אולי כי זה בא אחרי עדכון התוכנה האחרון והחלפת קלאצ'ים, כך שחוץ מרעידות קטנות אך ורק בזחילה בעלייה, אני לא סובל מכלום, וזה בא מפי אדם שנהג על DSG כמעט שנתיים)

בכל זאת, היום ראיתי מתחת לתא הכפפות איזשהו חלק שיצא, אין לי מושג איך.. זה החלק:

10884803_911188138893193_1334049205_n.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=izztkmmm2jfg.jpg

אני אשמח שתרגיעו אותי איזה חלק זה ואיך זה יכול היה לצאת כי כבר רצו לי תסריטים בראש של פריצה..

ואולי מישהו יודע איך אני אמור לחבר? לא כ"כ הצלחתי בכוח ואני לא מוצא זמן בתקופה הקרובה ללכת למוסך

תודה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי amit94
פורסם

אכן, 10,000 ק"מ הם עדות מרשימה לגיר אמין ונטול בעיות, במיוחד אחרי שהוא עשה בעיות והוחלפו קלאצ'ים.

:roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)
אכן, 10,000 ק"מ הם עדות מרשימה לגיר אמין ונטול בעיות, במיוחד אחרי שהוא עשה בעיות והוחלפו קלאצ'ים.

:roll:

איתמר

אני קיבלתי אותו אחרי 55K ק"מ :? התכוונתי שאני עשיתי 10K, והחלפת הקלאצ'ים היו מרצוני עוד לפני שבכלל נהגתי על הרכב, אם אני לא טועה על פי הוראות יצרן 60K זה סך הק"מ שאחריהם זקוקה החלפת קלאצ'ים, בעיקרון לא רציתי לקחת ריזיקות לכאב ראש :D

אבל תגובה לנושא מישהו ? :)

עריכה אחרונה על ידי amit94
פורסם

אינני מכיר את הפוקוס, אך זה נראה לי כמו קופסאת פיוזים שנפתחה,

סה"כ צריך להחזיר אותה למקום באמצעות דחיפה למעלה ולאחר מכן סיבוב הבורג פלסיטק לקביוע \ נעילה אותה שלא תיפתח שוב

במאזדה 3 לדוגמא יש גם כיסוי שמתלבש על הקופסא, אולי הכיסוי חסר אצלך, תבדוק עם בעלי פוקוסים אם קיים

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
אינני מכיר את הפוקוס, אך זה נראה לי כמו קופסאת פיוזים שנפתחה,

סה"כ צריך להחזיר אותה למקום באמצעות דחיפה למעלה ולאחר מכן סיבוב הבורג פלסיטק לקביוע \ נעילה אותה שלא תיפתח שוב

במאזדה 3 לדוגמא יש גם כיסוי שמתלבש על הקופסא, אולי הכיסוי חסר אצלך, תבדוק עם בעלי פוקוסים אם קיים

תודה, לאחר בדיקה קטנה בתמונות גוגל, אכן זו קופסת הפיוזים. למה היא אחראית?

תכף אנסה להחזירה למקום כמו שאמרת

פורסם (נערך)

הקופסא מרכזת לך חלק מהפיוזים של הרכב, באופן כללי המטרה של הפיוז היא "להגן"

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%9A

"נתיך (באנגלית: Fuse, פיוז) הוא סוג של מבטח - רכיב חשמלי שנועד להגן מפני [url="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%A8%D7%9D_%D7%u

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ברוב כישורי הידיים שלי לא הצלחתי להחזיר את הקופסה למקומה :|, ולאחר שראיתי בספר רכב על כמה דברים היא אחראית אני מעדיף שלא לקחת סיכון.

אקח אותה למוסך בקרוב.. תודה על העזרה (:

• תוכן חדש...