Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג צעיר ב-7-8K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ביקש ממני עזרה על מנת למצוא לו רכב ראשון באזור ה7-8K. סופר מיני, בנזין, ידני ועלויות מינימליות בכל אספקט (טיפולים, ביטוחים, צריכת דלק וכו').

אז לאחר רפרוף ראשוני בלוח YAD2 על מנת לבדוק את רמת המחירים של הסופר מיני השונות כמו: סיריון, איביזה, יאריס, פולו, פאביה, פונטו, 206, קליאו וקורסה ראיתי שהרכב הכי "משתלם" שבנוסף דיי מודרני ובטוח, עם היצע רכבים דיי רחב למכירה בסכום הזה הוא הפיאט פונטו 1250 ידנית שניתן להשיגה במודלים 2002-2006.

אבל מכיוון שאין לי שום ניסיון תחזוקתי עם הרכב הזה ובעצם עם אף אחד מהרכבים שברשימה (מלבד ה-206 שלי) אני אודה על פרטים מאנשים בעלי ניסיון.

בנוסף, אשמח להצעות נוספות לרכבים אחרים שפספסתי בדרך ומתאים לתקציב והדרישות.

חג שמח.

פורסם

אני תמיד ממליץ על הפונטו, יש לי ניסיון רב עם פונטו כמעט מכל הדגמים, במידה ומטפלים ברכב כמו שצריך הוא לא עושה בעיות, פה ושם תיקונים וטיפולים כמו כל רכב, מה גם שהאחזקה שלו זולה מאוד לכן אם כבר נכנסת למוסך אז לא תצא בנזק גדול.

חוץ מהפונטו יש גם את הגטס שהיא מאוד אמינה.

איביזה ופולו ברובם קרועות, מכיוון שהנוער הנחמד שלנו חושב שאלה רכבים ספורטיביים אז הוא קורע להם את הצורה.

אין לי ניסיון עם ה-206 אבל אני יודע שגם הרכב הזה לא מאכזב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

תבדוק גם מגאן החל משנתון 2001, ההאצ'בק קצת יותר גדולה מסופר מיני, אבל בשאר הפרמטרים היא תתאים.

זה רכב נוח, בטיחותי, זריז יחסית וזול מאד לקניה. יש דוגמאות טובות ושמורות, צריך רק טיפה סבלנות למצוא אחת כזו.

• תוכן חדש...