Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

עברתי להתגורר בארה"ב ומחפש לקנות רכב יד שניה.

הדרישות הן שהרכב יפעל באמינות ועם מינימם סיכוי לתקלות ומינימום תחזוקה לתקופה של כשנתיים, שלאחריה אני אמכור את הרכב בירידת ערך נמוכה ככל האפשר (ואקנה משהו רציני ומהנה יותר) אין צורך ברכב "מפנק" או "מהנה" רק שיביא אותי מA לB באמינות. תחת האילוצים האלו שיהיה זול ככל האפשר. התקציב הוא 8K$.

אשמח לייעוץ מהמבינים בשוק הרכבים יד שניה בארה"ב.

בהתחלה ננעלתי על יאריס מודל 2007-2008 עם עד 80K מייל. ועדיין דרושה מתיחה לתקציב. ברור שזה יהיה רכב שיראה אמינות גבוהה. אבל אז חשבתי: אם אני מתכנן להחזיק את הרכב רק שנתיים - האם יש רכבים שיראו אמינות גבוהה בתקופת הזמן הזו ויהיו זולים יותר לקניה?

תודה!

פורסם (נערך)

פורד פיאסטה נראה לי תעשה בשבילך את העבודה.

אני אישית חושב שאתה פשוט צריך ללכת על רכב משוק מכוניות מקומי (ננתי דוגמא כמו פורד).

שהחברה תהיה יחסית גדולה כי זה יעיד על אמינות ועל כמה נפוץ למצוא חלקי חילוף לתיקון.

עריכה אחרונה על ידי ארביטמן
הרחבה
פורסם

צרות של עשירים...אני נסעתי עם רנו בלאס ווגאס.יש אפשרות לבדוק היסטוריה של רכב בcarfax.תבדוק גם את נושא הביטוח לפני הקנייה.איפה בארהב?

פורסם (נערך)

רנו? אתה בטוח? למיטב ידיעתי אין רנו בארה"ב... (לפחות לא מאז תחילת/אמצע שנות התשעים)

עריכה אחרונה על ידי Drx
הוספת מידע
פורסם
צרות של עשירים...אני נסעתי עם רנו בלאס ווגאס.יש אפשרות לבדוק היסטוריה של רכב בcarfax.תבדוק גם את נושא הביטוח לפני הקנייה.איפה בארהב?

קליפורניה, עמק הסיליקון.

לא ראיתי פה צרפתיות לפי מה הבנתי אכן לא מיבאים אותן לארה"ב. בכל אופן הן לא שיא האמינות אז לא כ"כ יתאימו לי.

פורסם
פורד פיאסטה נראה לי תעשה בשבילך את העבודה.

אני אישית חושב שאתה פשוט צריך ללכת על רכב משוק מכוניות מקומי (ננתי דוגמא כמו פורד).

שהחברה תהיה יחסית גדולה כי זה יעיד על אמינות ועל כמה נפוץ למצוא חלקי חילוף לתיקון.

תודה, איך תיהיה האמינות של פיאסטה עם מיילג' גבוה? המטרה שלי היא שיהיה סיכוי נמוך לכך שאצטרך חלקי חילוף.

• תוכן חדש...