Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל הרחבת המשפחה, אני מחפש להחליף רכב (טויטה יאריס שנת 2001 ששירתה אותי נאמנה) לרכב שאמור להספיק לשני כסאות תינוק.

משיטוט קצר בפורומים באתר ובאתרים אחרים, נראה שהיונדאי או הקיה (שהבנתי שהם תכל'ס אותה מכונית) הם הבחירה המתבקשת, אבל בין לבין נתקלתי גם באפשרות של סקודה רומסטר, שקורצת לי קצת בפרט לאור האורך הקצר יותר שלה לעומת השתיים האחרות וכן צריכת הדלק הכנראה הרבה יותר חסכונית בגרסת ה-1.2 טורבו (בכל זאת אני מגיע מעולם הסופר מיני של היאריס...).

האם הסקודה מתאימה בכלל לשמש כמשפחתית נורמלית (האם למשל יהיה מקום במושב האחורי לשני כסאות תינוק + מבוגר?) או שהיא יותר טנדר שמנסה להתחפש למשפחתית?

עד כמה המנוע 1.2 אוטומטי (רובוטי?) חזק ומסוגל להתמודד עם הביצועים של היונדאי/קיה? ואם ברובוטי עסקינן, עד כמה מורגש שהרכב רובוטי? (יצא לי לנהוג על קורולה רובוטית, וזה היה די איום ונורא).

עד כמה לדעתכם כדאי לקחת בחשבון את העובדה שהיבואן של הסקודה זו צ'מפיון מוטורס, שלא ידועה לטובה במיוחד בקרב הצרכנים?

תודה לכל העונים.

פורסם

אנחנו מדברים על רכבים חדשים או משומשים? כי ברכבים חדשים, יש אלטרנטיבות טובות ומודרניות מהרומסטר המתיישנת והסיד שונה מהותית מה-i30cw.

אם ברכבים משומשים עסקינן אז:

1. הקיה והיונדאי אכן דומות עד כדי זהות. קח את זאת שתמצא במחיר טוב יותר ובמצב טוב יותר.

2. מנוע ה-1.2 ליטר טורבו של הרומסטר סוחב נהדר, לא תרגיש מחסור בכוח.

3. הגיר הרובוטי שלו הוא כפול מצמדים ככה שברוב המקרים הוא מרגיש כמו גיר אוטומטי רגיל ולא כמו גיר רובוטי "איום ונורא" של טויוטה (שהוא גיר עם מצמד בודד).

4. בצע חיפוש בפורום על מנועי ה-TSI וגירי ה-DSG כדי להבין האם רכישה של רכב משומש כזה היא הרפתקאה שמתאימה לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן במשומשים (שנתון 2010 או 2011, ברומסטר אולי יהיה אפשר גם 2012). האם אפשר להבין שאתה ממליץ על הרומסטר (בכפוף לסעיף 4 שלך) על פני היונדאי והקיה?

כמו כן, במה היונדאי שונה מהותית מהסיד?

תודה.

פורסם

בס''ד

במחירים של קיה ויונדאי יד שנייה יש לך 5008 עם גיר יפני אמין ונעים ומנוע גרמני חסוכני יחסית ודי חזק

האוטו מרווח ונוח מגיע עם 7 מושבים שבנתיים תשכיב ותוכל להכניס מאחורה שתי עגלות הרבה קניות ועוד ישאר לך מקום

לגביי הרומסטר גיר בעייתי אם זה ידני דיזל אז יותר אמינה ואפשר להתסדר

קח בחשבון שעם אף אחת לא תקבל צריכה של יאריס :)

פורסם
אכן במשומשים (שנתון 2010 או 2011, ברומסטר אולי יהיה אפשר גם 2012). האם אפשר להבין שאתה ממליץ על הרומסטר (בכפוף לסעיף 4 שלך) על פני היונדאי והקיה?

כמו כן, במה היונדאי שונה מהותית מהסיד?

תודה.

בדגמים החדשים יותר (2013 ומעלה) לסיד יש גיר שונה (כפול מצמדים, לעומת אוטומטי רגיל ביונדאי) וכיול שונה לחלוטין. הסיד, לדעתי, טובה משמעותית.

למכריי אינני ממליץ לקנות רכבים משומשים עם מנועי TSI, נראה לי שזה מספיק ברור.

ה-5008 שהוזכר כאן רכב נהדר אבל הוא חתיכת קפיצה בגודל לעומת היאריס ממנה אתה יוצא. קח בחשבון צריכת דלק גבוהה משמעותית משל היאריס (יכול להגיע גם ל-8 קילומטרים לליטר) ומזגן חלש בקיץ הישראלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...