Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנה בערך שירדתי במידה של החולצות.

יש לי 20-30 חולצות רובם ממותגות של גולף, כמה לקוסט, זיפ.חלקם לא נלבשו מעולם, כולם במצב מצויין.

החלטתי לתרום אותם.

למי אפשר לתרום ושיגיע לנזקקים?

פורסם

בH&M אפשר למסור בגדים ולקבל תמורתם זיכוי.

הבגדים נמסרים למעון לנשים מוכות, מקבלים הכל ונותנים זיכוי, כנראה לפי משקל.

גם מעשה תרומה מבורך וגם לראות כמה לירות בנוסף :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

אני ואשתי תמיד מרכזים ונותנים לחב''ד

יש להם מרכזים שלוקחים בכל הערים,

מדובר לרב בבגדי ילדים ונשים,אני מניח שגם

בגדי גברים יתקבלו בברכה

או,

שפשוט אנו מניחים בחוץ ליד הפח או המיחזורית בצורה מסודרת,

(אשתי מגהצת ומקפלת גם)

ואז כבר זה נילקח לבד ובטוח הולך לניזקקים,

תעשה ניסיון.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אני הבנתי שפחי המחזור שמפוזרים מיועדים למחזור בדים, והם לא באמת הולכים לנזקקים.

אחותי עבדה בביגודית- חנות שמוכרים את הבגדים שמוסרים להם והכסף הולך לויצ"ו. אם אתה מירושלים

יש להם סניף ברחוב הילל.

פורסם

בחיפה יש (או לפחות היה) מרכז של ויצ"ו ששמח לקבל בגדים ישנים.

שיטה אחרת שבה נקטתי - השארתי שקיות במקומות שבהם ידעתי שיש עולים נזקקים (בחיפה זה היה לרוסים ליד קולנוע רון ז"ל או לאתיופים ליד מרכז הקליטה ברח' חניתה) - מדובר במקומות שמוכרים גם אם אינם רשמיים.

בשנים האחרונות אני משאיר את הבגדים לעוזרת, היא כבד דואגת להכניס אותם לרשת העזרה ההדדית של העולים, וגם אם היא מוכרת אותם בכמה ש"ח - שתהנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני שם את הבגדים שאני לא צריך בדולבים של פתחון לב בראשון לציון בחונים קונים בלישנסקי 9, זה נמצא בחניון התת קרקעי, שם יש אנשים שמגיעים שאין להם ובד"כ אוספים את מה שאני מביא לפני שזה מגיע למיון אפילו. אישית זה עושה לי טוב מאחר ומדובר בפריטים מעולים ללא כתמים או דפי.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...