Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתונים לפורד F- 350

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מאיזה שנים ה-F350 שבצבא, אבל ב-www.edmunds.com תמצא באזור ה-USED CAR את הנתונים על ה-F350 בכל שנה שתרצה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מנוע 6000סמ'ק v8

235כ'ס

גיר אוט' עם 5 הילוכים קדמיים

ברוך הבא לפורום,

ביצועים?

רוני: לא יודע למה, אבל אני לא מסתדר עם האתר edmunds.

צבי.

פורסם

וזה עוד דיזל שהייתי בארה"ב לחבר של אבא שלי יש Dodge Ram עם המנוע Hemi 350 כ"ס מהמפעל משהו מטורף שלוחצים עד הסוף על הגז אין לך מושג איזה נהמה המנוע מביא!

פורסם
מנוע 6000סמ'ק v8

235כ'ס

גיר אוט' עם 5 הילוכים קדמיים

עשית קצת סלט...

אם המנוע הוא 6 ליטר V8, אז ההספק שלו הוא 325 כ"ס (חדש יותר).

אם המנוע הוא 7.3 ליטר V8, הספקו 235 כ"ס.

כשהייתי בפעם האחרונה במוסך פורד, ראיתי F-350 עם מנוע 7.3. אני מעריך שבמידה ומגיעים חדשים, הם באים עם המנוע החזק יותר.

מנסיון על שני סוגי המנועים (ברכב אחר אומנם), החלש הוא בעל מומנט מפלצתי, שקט יותר ונעים יותר.

מנוע השישה ליטר חזק בצורה מדהימה. התאוצות שלו השאירו אותי פעור פה (עם רכב ששוקל מעל 4 טון). הוא מוצמד לתיבה אוט' 5 הילוכים (בניגוד ל-4 הילוכים ב-7.3), אך הרעש שלו נוכח יותר באופן מטריד.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
עשית קצת סלט...

אם המנוע הוא 6 ליטר V8, אז ההספק שלו הוא 325 כ"ס (חדש יותר).

אם המנוע הוא 7.3 ליטר V8, הספקו 235 כ"ס.

כשהייתי בפעם האחרונה במוסך פורד, ראיתי F-350 עם מנוע 7.3. אני מעריך שבמידה ומגיעים חדשים, הם באים עם המנוע החזק יותר.

מנסיון על שני סוגי המנועים (ברכב אחר אומנם), החלש הוא בעל מומנט מפלצתי, שקט יותר ונעים יותר.

מנוע השישה ליטר חזק בצורה מדהימה. התאוצות שלו השאירו אותי פעור פה (עם רכב ששוקל מעל 4 טון). הוא מוצמד לתיבה אוט' 5 הילוכים (בניגוד ל-4 הילוכים ב-7.3), אך הרעש שלו נוכח יותר באופן מטריד.

יניב

יצא לי לנהוג על אחת צבאית, והתאוצה, זה לא יאומן (ולא חכם לתת לנהגים הצבאיים).

באתרים שהביאו לי לא מצאתי נתוני תאוצות. שזה, בעיקר, מה שמסקרן אותי. אתה יודע אולי?

ד"א, הצבאיות, כולן מוגבלות ל100. שזה די מסוכן, כי ב90 יש קיק חזק, אתה בא לצאת לעקיפה ופתאום זה נעצר.

פורסם
יצא לי לנהוג על אחת צבאית, והתאוצה, זה לא יאומן (ולא חכם לתת לנהגים הצבאיים).

באתרים שהביאו לי לא מצאתי נתוני תאוצות. שזה, בעיקר, מה שמסקרן אותי. אתה יודע אולי?

ד"א, הצבאיות, כולן מוגבלות ל100. שזה די מסוכן, כי ב90 יש קיק חזק, אתה בא לצאת לעקיפה ופתאום זה נעצר.

הגבלה ל-100????? :shock: :shock:

וואלאק אתה!!

פורסם
הגבלה ל-100????? :shock: :shock:

יש שיטה לבטל את ההגבלה במכוניות צבאיות למי שלא יודע.

כשמגיעים ל 100 מכבים את המנוע ומדליקים שוב.... ו ווואאלללהה (במבטא אנטישמי) ZOOM ZOOM.

קו---------------------------------------

פורסם
יש שיטה לבטל את ההגבלה במכוניות צבאיות למי שלא יודע.

כשמגיעים ל 100 מכבים את המנוע ומדליקים שוב.... ו ווואאלללהה (במבטא אנטישמי) ZOOM ZOOM.

בגלל הרבה חכמים כמוך, הפורדים מבלים כ"כ הרבה זמן במוסכים.

וד"א, לא מכבים ומניעים אלא פשוט לוחצים שוב על הסטרטר. ובזמן הלחיצה, אך ורק בזמן הלחיצה, ההגבלה מנותקת.

היו מקרים שזה עשה כ"כ הרבה בלאגן במערכת, שמשאבת ברקס לא עבדה.

• תוכן חדש...