Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצאתי עם סוזוקי אלטו אוטומטית לנסיעה והכל היה טוב ויפה בהלוך ובחזור.

אחרי משהו כמו רבע שעה הייתי צריך לצאת שוב והפעם הרכב לא התניע לי (אבל יכול להיות שזה היה מחוסר תשומת לב שלא סובבתי מספיק את המפתח למרות שהוא כן עשה רעש של התנעה אבל לאחריו לא התניע).

ניסיתי פעם שניה להתניע והפעם הוא התניע, אך במהלך הנסיעה של 5 דקות הבנתי שמשהו קצת מוזר, הרכב לא האיץ לי יותר ממהירות של 40 גם אם לחצתי על הדוושה יותר מבדרך כלל. בסוף הנסיעה חיכיתי באוטו למישהו והחלטתי לכבות את הרכב ולהדליק שוב, הופיעה לי בהדלקה נורה כתומה של הגה ונעלמה אחרי כמה שניות, מאז הנסיעה חזרה הייתה טובה וחלקה.

מישהו יכול לתת לי כיוון מה קרה פה?

את הרכב ניקח לבדיקה שבוע הבא בכל זאת כדי לוודא שבאמת אין בעיה, אבל אשמח לשמוע במה לדעתכם מדובר פה.

• תוכן חדש...