Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לכנף אחורית...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון פרצו לנו לרכב, גנבו כמה דברים ממנו, והורידו את הכנף האחורית (הרכב הוא ניסאן אלמרה , 96, הכנף מקורית עם פנס בלימה שלישי), וגרמו נזק למכסה תא המטען, כלומר יש בו שני חורים עכשיו.

היום ההורים שלי נסעו למוסך ניסאן, ושם אמרו שלא מרכיבים לרכב מעל שנתיים כנף מקורית (עולה כ6000 ש"ח), ויש לנו 3 אפשרויות:

1. לקחת כנף מרכב אחר (מפירוק או משהו), לתקן את מכסה תא המטען, ולהרכיב עליו את הכנף, אבל הם אמרו שהיא לא תחזיק מעמד, ושמחברים אותה רק ב2 מקומות ולא ב4 כמו שהייתה מחוברת הכנף המקורית (למרות שזאת אמורה להיות אותה כנף). כנראה שהם לא ממש רצו לעשות רק הרכבה.

2. לתקן את מכסה תא המטען ולצבוע אותו, ואת נורת הבלם השלישית לשים בתא הנוסעים.

3. להרכיב מכסה תא מטען אחר (גם כנראה מפירוק) עם בנס בלימה בתוכו.

יש לי כמה שאלות, ראשית האם באמת לא מגיעה לנו כנף חדשה?

והאם זה הגיוני שלמרות שזאת אותה כנף יהיו רק 2 חיבורים למכסה תא המטען?

פורסם

יש לי כמה שאלות, ראשית האם באמת לא מגיעה לנו כנף חדשה?

והאם זה הגיוני שלמרות שזאת אותה כנף יהיו רק 2 חיבורים למכסה תא המטען?

בעניין ה"כנף" החדשה - בדוק את פוליסת הביטוח שלך.

חפש סעיף העוסק בחלפים מקוריים/תחליפיים בהתאם לגיל הרכב.

אם מציעים לך "כנף" תחליפית, יכול להיות שהיא מתחברת רק ב-2 עיגוני ולא ב-4 כמו המקורית, אני לא מכיר את החיבור.

ל"כנף" הזו אין שום חשיבות, למעט צורה שאחרים יכולים לחשוב כאסטטית, ולוקחים כדי להדביק באונו או ב-DL שלהם...

אני הייתי מוותר עליה, ואוטם את החורים שנשארו בתא המטען ומעביר את פנס הבלימה לחלון האחורי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה...

אני אבדוק את פוליסת הביטוח, נראה מה רשום שם...

לגבי הכנף, אני יודע שאין לה חשיבות, פשוט הרכב בא ככה, וזה גם משפר את המראה.

אני גם חשבתי שאם תהייה בעיה להרכיב כנף אחרת, אז לאטום את החורים, לצבוע את מכסה תא המטען ולהרכיב נורת בלם בתא הנוסעים, פשוט בכל זאת העדפתי את הכנף.

פורסם

סביר להניח שלרכב משנת 96 חברת הביטוח מתקינה חלקים תחליפיים או מפירוק, ולא חלקים חדשים מקוריים.

בכל מקרה תתקן במוסך שלך ולשביעות רצונך, ולא במוסך ההסדר של חברת הביטוח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ההורים שלי נכנסו למוסך שבו אנחנו עושים את כל הטיפולים והתיקונים, אבל יכול להיות שהגיע הזמן להחליף מוסך...

פורסם

אל תקנה מכסה תא מטען מפירוק, זה יוריד מערך הרכב.

תאטום את החורים במידה והפוליסה לא מכסה את זה, קצת צבע, ושלגנב יהיה נזק של 60000 שקל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אל תקנה מכסה תא מטען מפירוק, זה יוריד מערך הרכב.

תאטום את החורים במידה והפוליסה לא מכסה את זה, קצת צבע, ושלגנב יהיה נזק של 60000 שקל.

בקשר לגנב, אני מקווה שיהיה לו יותר.

ובקשר לחורים, הבעיה היא שהחורים הם מהפח ועד הצד השני, כלומר רואים דרכם את תא המטען.

• תוכן חדש...