Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליגה של אופניים :yum:

נראה לי שצריך לארגן בקרוב גיחה לבן שמן!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין על טיול טוב לתת בראש!

בדיוק נתקלתי בסרטון כחול לבן עם קצת מסלעות, כישרוני הבחור!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני רוכב על מרידה big 7.

אבל מבאס אותי הרעש מהבלם האחורי. יש לו מן שריקה בזמן בלימה, ואם מחזיקים חלש את הבלם יש הרגשה שכל השלדה בתהודה ויש רעש חזק.

מישהו מכיר איך לטפל בזה בייעלות? חבר שלי הציע להמשיך לסוע עד שאאעבור כ 300km. יש אמת בדבריו?

uploadfromtaptalk1419187169113.jpg

פורסם

הרפידות חדשות?

אם כן מציינים בדר"כ 150 ק"מ עד שהן מפסיקות להרעיש.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אז תן להם קצת "להשתפשף". איזה מערכת בלמים יש לך? אביד או שימנו?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אוקטן גבוה,

יש לי את אותו דגם ואין לי רעשים. אבל אני עברתי כבר יותר מ 500ק"מ איתם.

המערכת שם היא של חברת promax על נוזל דוט4. ברקסים low level אבל אמורים לעשות את העבודה. בהזדמנות הראשונה ממליצים לחליף לשימאנו או אביד.

פורסם

רק קח בחשבון שאביד מרעישים מאוד. וזאת בגלל השמן הבעייתי שלהם,והרפידות. אני החלפתי באביד שלי שמן ברקס לדוט 4 והם עוצרים נפלא. בנוסף קיימים כמה סוגי רפידות.

אצלי החלפתי לרפידות מאסבסט ואחרי 2,600 ק"מ אני נאלץ להחליף שוב, מבחינתי זה מעט. בממוצע רפידות מחזיקות אצלי 4,000 ק"מ ועוד נשאר מעט בשר.

אם הברקסים מרעישים אני ממליץ על לנקות אותם עם אלכוהול רפואי וצמר גפן.

נ.ב

החלפת מערכת ברקסים יקרה מאוד,ובסדרות הגבוהות המחירים בארץ לא שפויים.

פורסם

darkmanxxx

תודה על ההמלצות!

לגבי ההחלפה. שוב ציינית שפרומאקס הם אומנם לא משו, אבל הם אחלה ברקסים, ואני אישית לא מתכוון להחליף אותם עד שאגיע למצב שאני יצטרך לתקן אותם או משהוא כזה. חוץ מזה תמיד אפשר להזמין ברקסים + ערכת בלידינג מחו"ל ולהחליף לבד, במיוחד עם זו מערכת של שימאנו שמתבססת על השמן שלהם (שהוא לפי זכרוני פחות רעיל ויותר אורגני מדוט4).

• תוכן חדש...