Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוכב על מרידה Big 9 500 ומחזיק במקביל

SPACIALIZED HARDROCK 26 אבל נהנה מכל רגע, גר מושב בתוך שמורת טבע (סינגל עדולם עובר 100 מטר מחצר הבית שלי)...

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ריש לקיש אני פחות מתחבר, מכיוון שהוא שטוח ומונוטוני ברובו.

יש גם חיבור לגבעת אלה לדעתי משימשית.

משגב- סינגלים טכניים ומהירים ועליות קשות כמעט בלי נוף

מענית - עליות וסינגלים קצרים ומהנים נוף לכביש 6 ולכפרי האזור

משמר- נופים יפים,סינגלים טובים ומהירים.

עריכה אחרונה על ידי ofer_a
פורסם

רוכב על GT Karakoram 4.0 2013 עם שדרוגים:

גריפים Pro Tharsis

הסבה לטיובלס עם צמיגי Maxxis Ardent 2.2 (אחד הדברים הכי טובים שעשיתי אחרי קניית אופניים)

פדלים Shimano M530 - השדרוג האחרון, נעשה ביום שישי. עוד לא יצא לבדוק אותם בגלל מזג האוויר.

jhfLfes.jpg

9sHiE6i.jpg

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

רוכב על gt אבלונץ 3.0. אשמח להצטרף איזה קבוצה קטנה לרכיבה. האופניים כבר חצי שנה עומדות במרפסת. אני מאשקלון ומוכן להגיע עד אזור סביב בן שמן ודרומה.

החיים הם כמו....

פורסם
מרידה 140,

רוכב ב:

שימשית,אלון הגליל,משגב,יער עופר והמסלול האהוב ביותר משמר העמק.

תגיד רציתי לשאול, זה ה-2012 עם גלגלי 26?

באופן עקרוני, איך האופניים ברכיבות נפח?

אופנוען

פורסם
משמר- נופים יפים,סינגלים טובים ומהירים.

או!

נוסיף לרפרטואר...

תודה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי מבחינת יכולות של האופניים עצמם, אין הבדל בין ז"ק לשיכוך מלא.

הכל תלוי ביכולת וגודל הוובוס של הרוכב :)

לדעתך. דגש על "דעתך". רכבת פעם על אופני שיכוך מלא?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אופניים בדר"כ מגיעות עם רוכב.

אם הוא ינסה לעשות מהר עם ז"ק מסלול אגרסיבי של שיכוך מלא אז לא ישארו לו וובוס :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חברים - הגשמתי חלום!!!!

השתדרגתי, בשעה טובה ומצלחת במיוחד - Mondraker Factor R שנתון 2013 במידה S. היו אופני הדגמה של היבואן - עברו קצת אצל הבעלים של סינגל טרק בבית אורן - ועכשיו הן שלי!!! שיכוח מלא, בולמי FOX Float עם שליטה מלאה (על שניהם!) מהכידון, צמיג אחרון CrossMark 2.1 קדמי Ardent 2.25. מעביר קדמי SLX מעביר אחורי Deore Xt ומערכת בלימה של פורמולה RX עם דיסקים 180 ממ.

כבר במהלך הנסיעת מבחן (ועוד אחרי אימון רכיבה על הישנות) - מצאתי את עצמי עושה דברים שפחדתי לעשות קודם.

מחר טיול חניכה באלוני הגליל!

factorr.jpg

פורסם

אופניים מדהימים ברמה גבוהה! תתחדש!

הקראנק המקורי שם מגיע של SHIMANO נכון?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אופניים מדהימים ברמה גבוהה! תתחדש!

הקראנק המקורי שם מגיע של SHIMANO נכון?

מסתבר שנכון :) הוחלף בקראק 2X10 SRAM GXP. גם הסטם הוחלף בסטם PRO קצר יותר מסתבר :) הדבר היחיד שיש לי אחרי הטיול היום - חיוך ענק ענק ענק על הפנים.

• תוכן חדש...