Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתמי שמן בתקרת גבס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כתמי שמן (כנראה טפטף קצת מאיפשהו וזה חלחל לתוך הלוח גבס) מזיקים לגבס?

זה יכול להיות גם כן מקור לעובש ופטרייה בדומה לרטיבות מתמשכת?

איך אפשר לטפל/למנוע החמרה של מצב הגבס? שימוש במטלית ספוגה באקונומיקה יכולה לעזור?

פורסם

תמונה תעזור!

בכל אופן מה שטוב בגבס, זה שאפשר לחתוך את החתיכה הבעייתית ולשים במקומה חתיכה חדשה, קצת שפכטל שיוף וצבע וזה חדש.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

כתמי שמן בגבס זה מצב בלתי הפיך.

כפי שנאמר, לחתוך את החתיכה הפגועה ולשים חדשה במקומה.

אם אתה לא יודע לשפכטל בצורה מקצועית, עדיף שתישאר עם כתמי השמן מאשר תלאי שאינו משפוכטל יפה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התקרה הזאת היא גם ככה חלק מאוד קטן (מעליה יש את התעלות של הדזרט-קולר), אז אם כבר להחליף את הכל.

מצרף תמונה של הכתם (יש 2 כאלה, אני משוכנע שזה שמן כי כבר נתקלתי בעבר ברטיבות אז אני יודע איך זה נראה)

20141113_184105.jpg

יש בכלל משהו לעשות חוץ מלחתוך את החתיכה ולשים חדשה? מטלית ספוגה באקונומיקה על האיזור יכולה לעזור במשהו?

להתעסק עם גבס אין לי ממש מושג..

השאלה היא אם הכתמי שמן האלה יהפכו עם הזמן לפטריות\עובש כמו שקורה עם רטיבות של מים, או שזה פשוט סתם ישאר ככתם?

צביעה עליו עדיין תשאיר את הכתם?

פורסם

להערכתי, זה לא יעלה עובש.

אתה יכול לנסות לצבוע ולהעלים את זה עם צבע אקרילי.

במידה וזה לא יעזור, תצטרך לצבוע את האיזור המוכתם עם צבע שמן (של משקופים) ואח"כ לעבור שוב עם אקרילי (כמובן לחכות לייבוש מלא בין השכבות). זה יעלים את הכתם.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם זה שמן זה לא יעלה עובש או פטריות.

מה שכן הייתי ממליץ לך לגרד או לשייף את הבליטה שנוצרה ואז למרוח שפכטל על ה"חור" שנוצר לחכות שיתייבש לשייף עם נייר זכוכית 220 ואז עוד שכבה דקה ושוב לשייף לאחר שיתייבש.

להעביר צבע וכמו חדש.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...