Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משומש בתקציב של כ-60K שח, זה רכב שני שמשמש רק לנסיעה לעבודה, 50 ק"מ בימים א-ה.

אני צריך את הרכב לכ-2-3 שנים, אחכ כנראה אמכור אותו, הייתי רוצה להפסיד מינימום כסף במכירה.

יש בנוסף 2 ילדים קטנים, כך שחשוב שיהיה משפחתי ושייראה טוב.

איזה רכב מומלץ לדעתכם לצרכים שלי?

כדי להפסיד מינימום במכירה, כדאי לקנות יד 1 מליסיניג? יד 2 של פרטי שקנה מליסינג? או יד 2 פרטי שקנה מפרטי?

תודה!!

פורסם

נהוג לומר שבנוגע לשמירת ערך לא ניתן לדעת, אבל לפחות מנסיוני, חיפשתי לא מעט זמן משפחתית האצ'בק נראה שהן נהנות מביקוש ושמירת ערך לא רעים בכלל. הנסועה שלך נמוכה, פחות מהממוצע לפרטי לפי נתונים אחרונים של הלמ"ס. צריכת דלק פחות רלוונטית לך, ואולי גם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות רכב שנסע יותר מהממוצע, כי אתה יודע שזה יתקזז עם הנסועה שלך עוד שנתיים שלוש.

תבדוק לגבי סיוויק האצ'בק החדשה, ומאזדה 3 5 דלתות צורה קודמת החל מ 2009.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

ידני? אוטומט? מה הכיוון שלך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...