Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בקרוב אמור לקבל רכב חדש (מדובר במותג פרימיום). עד היום קניתי ומכרתי לא מעט רכבים, אך כולם היו יד-שנייה (וכולם עברו אי-אלו בדיקות במכוני בדיקה ומוסכים). זוהי הפעם הראשונה שאני קונה רכב חדש מיבואן. על כן, פרט לדברים הרגילים שאני אבדוק במעמד המסירה (שריטות, פלסטיקים רופפים או שבורים, גומיות, צמיגים וכו') נשארת השאלה הגדולה - כיצד אוכל לבדוק שמרכב הרכב לא עבר תיקוני פח וצבע?

האם ישנם מכוני בדיקה המציעים שירות של בדיקת מרכב בלבד (עובי הצבע, שלדה וכו')?

אם כן, האם יש מקום מומלץ והאם מדובר במחיר של בדיקה מלאה?

תודה

Lexus CT200H

פורסם

יש מד עובי צבע שברגע שאתה מצמיד אותו לצבע הרכב הוא מראה לך את עובי הצבע,במקרה שהיה תיקון צבע יש עלייה דרמטית בעובי הצבע,מומלץ מאד.

פורסם

אני ממש לא חושב שזה הכרחי כי היבואן מחויב על פי חוק לעדכן אותך אם יש לרכב החדש נזק משמעותי שתוקן בארץ.

אבל מד עובי צבע נשמע לי הגיוני למדי. בדיקה במכון בדיקה ממש לא נשמעת לי הגיונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...