Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי פורד פיאסטה 2014 ואני ממש נהנה ממנה (לא חשוב, אבל טוב לדעת) מראשון לציון.

אוקיי, אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שהיא די טובה ביחס למה שמקבלים מחברה בקטגוריה שלה ואף מעולה.

המערכת כרגע בנויה מ4 רמקולים ו2 טוויטרים ודאבל דין מהחברה של חברת ROADROVER. אם אני לא טועה הקדמיים 5.25" והאחוריים בין 5.25" ל6.5".

אבל אני עדיין לא נהנה ממנה עד הסוף, רוצה לשדרג מעט.

יש לי תקציב של עד ל2,000 להכל כולל הכל. אני חשבתי על להחליף את כל הרמקולים לALPINE כולל הטוויטרים.

ובנוסף הציעו לי בגריז מערכות בתמורה ל1,600 שקלים: סאב מוגבר של JBL + קומפוננטים של JBL כולל מנחתים והרכבה.

(לא מצליח להיזכר בשמות הדגמים)

פתוח להצעות (:

עריכה אחרונה על ידי vuch
פורסם

המערכת שמקבלים עם הפיאסטה דיי זיבלית, אני ממש לא אנין טעם בנוגע לסאונד אבל המערכת מולטימדיה של רואדרובר איטית ועם רגישות מאוד נמוכה למגע, ממש צריך לדפוק על הצג כדי שהיא תקלוט את המגע ועם באגים מעצבנים וגם הרמקולים באיכות מזעזעת.

פורסם

קיבלתי את הפיאסטה שלי

עם רמקולים שנטען שהם דגושי באס

הרמקולים ברמה גבוהה מאוד,ואיכותיים לפחות אצלי,יכול להיות שהחליפו את הרמקולים ?

שקלתי להחליף אבל אין טעם

פורסם

ביחס לאיכות מערכת שמגיעה מהחברה, של הפיאסטה לא רעים בכלל. לא יודע אם ברמה גבוהה מאוד אבל שוב...ביחס למה שמקבלים ביחד עם הרכב הם בסדר גמור.

קחו למשל את מה שמגיע עם הפיקנטו, עדיף שיהיה שקט ברכב מאשר את זה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
ביחס לאיכות מערכת שמגיעה מהחברה, של הפיאסטה לא רעים בכלל. לא יודע אם ברמה גבוהה מאוד אבל שוב...ביחס למה שמקבלים ביחד עם הרכב הם בסדר גמור.

קחו למשל את מה שמגיע עם הפיקנטו, עדיף שיהיה שקט ברכב מאשר את זה.

[emoji106]

בדיוק

ביחס לרמקולים שמקבלים מהחברה הם רמה מעל...

פורסם

אפשר בבקשה לענות לי על השאלה? תקציב של 2000 שקל מה אני יכול לעשות כדי לשפר את המערכת בלי לגעת במסך

• תוכן חדש...