Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 החדשה - יומן מעקב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתה רוצה לקבל משהו קרוב למחיר מחירון, כאשר היבואן בעצמו מוכר פיג'ו 308 בהנחה של 30 אחוז ב0 ק"מ, מי יקנה אוטו יד שניה, במחיר של חדש? ש מאזדה ימכרו מאזדה 2 בשלושים אחוז הנחה, גם יד שניה שלה ייפגע.

• תגובות 350
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך אתה רוצה לקבל משהו קרוב למחיר מחירון, כאשר היבואן בעצמו מוכר פיג'ו 308 בהנחה של 30 אחוז ב0 ק"מ, מי יקנה אוטו יד שניה, במחיר של חדש? ש מאזדה ימכרו מאזדה 2 בשלושים אחוז הנחה, גם יד שניה שלה ייפגע.

הם מכרו את 308 פרמיום ב100K בגלל שהצבע של הרכבים היה פגום לחלוטין,אין קשר במקרה הזה.

דרך אגב כל הרכבים עפו.

פורסם

לא אמרתי שאני רוצה או מצפה לקבל מחיר מחירון, אני בסה"כ עניתי ל"LPG" שהם ממש לא נותנים מחיר מחירון ואפילו לא קרוב, ולגבי טרייד אין במחיר מחירון, זה מה שכתבו בפרסומת לא אני אמצאתי.

ובוא נסים קצת את הדברים בפרופורציה, לא חושב שיגיע היום הזה שנראה מאזדה 2 נמכרת ב30% מתחת למחירון, ובטוח אף אחד לא יעיז להציע לך טרייד אין במחיר של 43% הנחה על מאזדה 2, השוק מדבר בעד עצמו, זו לא המצאה.

פורסם
הם מכרו את 308 פרמיום ב100K בגלל שהצבע של הרכבים היה פגום לחלוטין,אין קשר במקרה הזה.

דרך אגב כל הרכבים עפו.

לא פגום לחלוטין. אפילו לא קרוב.

פורסם
ובוא נסים קצת את הדברים בפרופורציה, לא חושב שיגיע היום הזה שנראה מאזדה 2 נמכרת ב30% מתחת למחירון, ובטוח אף אחד לא יעיז להציע לך טרייד אין במחיר של 43% הנחה על מאזדה 2, השוק מדבר בעד עצמו, זו לא המצאה.

למה לא? לא היית בארץ כשנמכרה מאזדה 3 הקודמת? היא לא הייתה מאזדה?

ט.ל.ח

פורסם

תוסף דלק / מגבים וכו הם נקודות הרווח של המוסך. משאבה שמן עולה כמה מאות שקלים , הרצועה דיי זולה אבל המוסך השקיע דיי הרבה זמן בעבודה ובדיקות המנוע ללא רווח של ממש.

פורסם
למה לא? לא היית בארץ כשנמכרה מאזדה 3 הקודמת? היא לא הייתה מאזדה?

הייתי הייתי, אך לא זוכר מבצע כזה,

בכל מקרה, בוא נגיד וכן היה, לא רואה מאזדה קודמת מהאלה שנמכרו עם הנחה כמו שאתה טוען, שנשחטים היום במחירון, בקיצור חוזרים ומחזק את מה שכתבתי מקודם.

פורסם

דרך אגב כל הרכבים עפו.

ההגדרה שלך למושג ״כל הרכבים עפו״ היא קצת מוגזמת.

תסתכל בבקשה בנתוני המסירות שמפורסמים כאן ותבין שה-308 בקושי נמכרת (וחבל).

פורסם

אין בהכרח סתירה, כשהמלאי קטן והמחיר אטרקטיבי, אז אפילו את ״צי״ ה 308 אפשר להעיף וכך היה. זה בכדי להרגיע את החוששים שמא מישהו טוען שמדובר בלהיט, נדמה לי שלא תמצא כזה. אשר ליכולות והאיכויות ישפוט כל אחד לעצמו, אני מכל מקום סבור שמי שקנה פרימיום כזו במחירים בהם מדובר כאן עשה עסק נהדר. אחרי הכל אפילו על יאריס מקבילת איבזור ( אם יש ) הוא היה צריך להוסיף כמה לירות.

פורסם
לא פגום לחלוטין. אפילו לא קרוב.

אני בעצמי חשבתי לקנות וראיתי 8 אקזמפלרים בסניפים שונים,הלכה שרופה לחלוטין,הצבע הרוס,לגמרי!.

• תוכן חדש...