Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב עד 55 אלף ניתן לחרוג בכמה אלפים אבל רק עם זה ממש משתלם.

רוב הזמן ישמש לנהג יחיד.

דרוש שיוכל להחזיק נסיעות ארוכות מחוץ לעיר פעמיים בשבוע, ולכן נדרש להיות חסכוני, זריז יחסית, אין התעקשות על ידני או אוטומט, שיהיה שנתון מהשנים 2010 ומעלה, שיראה נורמלי ולא כמו האלטו או הספייס סטאר המסכנות האלה. נהגתי בi10 אוטומט מנוע 1200 2011 נראלי, רכב נחמד יחסית רק מה שמאכזב זה המראה שלו.

מעדיף טיפולים כמה שיותר זולים ולכן רכבים גרמנים כמו פולו, או קונצרן vag לאון, איביזה בעייתיים קצת.

אוהב רכבים בסגנון גרמני, פיקנטו נחמדה, פיאסטה, פונטו איבו,פג׳ו 107,ריו,c1, גם עם המראה של ספארק אוכל לחיות..

ראיתי את הפיקנטו ספורט, מה דעתכם? שווה את התוספת במחיר?

בכול מקרה אודה על כול המלצה #!

פורסם

הפיקנטו ספורט היא למעשה הכל חוץ מספורט. המכלולים שלה הם בדיוק כמו האוטומט רק שוקלת 150 קילו יותר.

מהרשימה שלך ובגלל שיש לך נסיעות ארוכות הייתי ממליץ על פיאסטה או פונטו איבו. כמובן שההמלצה היא ידני עקב אמינות של גיר ידני וחסכון בדלק. הרכבים מאוד אמינים, חסכוניים, בטיחותיים ונוחים לנסיעות ארוכות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

דווקא לצעיר הפיקנטו ספורט בהחלט קורצת יש לה לוק ספורטיבי אבל כאמור היא לא באמת.

לא מבין איך פיגו 107 קשורה לרכב גרמני,אבל היא חיסכונית.

הפונטו חיסכונית ובטיחותית ועדיפה בגירסה הידנית עם מנוע 1.4.

הפיאסטה גם רכב טוב,איכות חומרים טובה,בטיחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי אתה טועה, לא מזמן ראיתי אחת 2009 למכירה בסביבות ה 49K, אז אני מאמין שה 2010 אולי טיפה יותר יקרה, לא בהרבה. תבדוק אולי תמצא אחת שתקציב שלך (אגב ביד 2 ראיתי למכירה 2012 עם מנוע 1.2 ידנית 85 כ"ס ב- 55K).

פורסם

C1 ו107 יהיו מאוד חסכוניות אבל פחות נוחות וממש לא מרווחות. בסופ"ש האחרון יצא לי לבלות קצת עם C1 והייתי מוותרת על ה"תענוג" בשמחה. בכל רגע נתון הייתי מתפרשת על רכב ישן יותר בשנה-שנתיים וקונה סופר מיני במקום (אבל אולי זאת רק אני כי בכל זאת יש מי שקונה את הרכבים האלה).

לפיקנטו יש שם של זללנית, ככה שהרכב הזה די מפספס את היעוד שלו, הוא גם קטן ולא נוח וגם לא חסכוני.

פונטו איבו או פיאסטה נשמעות לי כמו אופציות טובות.

הפונטו אומנם לא ממש חזקה אבל חיסכונית (אין כל כך הבדל בצריכת דלק בין הרובוטי לידני), נוחה, בטיחותית ומרגישה טוב בכביש בין עירוני. באופן מפתיע השקט נשמר גם במהירויות שיוט למרות הסל"ד הגבוה יחסית.

עם הפיאסטה אין לי כל כך ניסיון, אבל הרכב נחשב לנוח ובטיחותי. אתה יכול לקרוא את הסקירה שהעלה חבר פורום על הרכב שלו.

מרפרוף קצר ביד2 אפשר לראות שעם חריגה ממש קלה בתקציב אתה יכול לשאוף לדגם החדש שנת 2013 (אל תשכח שהמחירים שרשומים שבמודעות עדיין לא מחירי סגירה סופיים), או לחילופין לרכוש שנתון 2012 ולהישאר עם קצת עודף בכיס.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם ההתלבטות שלך היא בין i10 לפיקנטו, ממליץ לך על הפיקנטו. עזוב את זה שתקבל אחריות כנראה (קיה מביאים אחריות יותר ארוכה מיונדאי), אבל האבזור של הפיקנטו עשיר יותר מהשנייה. לגבי תוספת מחיר לדגם של הספורט, אני אישית לא הייתי מוסיף בשביל זה, אבל אם העיצוב שלה עושה לך את זה, אז תוסיף את ההפרש...

• תוכן חדש...