Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2004: מידות מגבים, רעידות קלות, מכירה-צריך עזרה

Itay Malka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

מה המידות של המגבים? אני מעוניין לקנות של בוש, אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר או אפילו באיביי, אני לא לחוץ בזמן.

במשך השנה האחרונה, לאחר שהחלפתי את ארבעת הצמיגים לצמיגים סיניים וזולים מפאת קוצר במזומנים, החלה תופעה של רעידות ברכב במהלך נסיעה, במהירות גבוהה או נמוכה. לאחר החלפת בלמים ואיזון לפני שבועיים עדיין קיימת הבעיה. (הטיפול היה במטרה להחליף בלמים ולא לתקן את בעיית הרעידות, האיזון היה ע"ח המוסך). מה הכיוון של הבעיה יכול להיות לדעתכם?

וסתם עוד שאלה, אני מנסה למכור את הרכב כבר תקופה מסויימת ללא הענות ממשית, לא כמו שחשבתי שתהיה. הרכב מעולה ואני יד 5 עם 168000 ק"מ הסכום שאני מבקש הוא 26500~. השאלה שלי היא האם אני מבקש יותר מידי או שמא השוק חלש כרגע. בכל מקרה תודה לכולם ויום מעולה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מידה המגבים לסיוויק שלך,היא 21,19.הרעידות שאתה מתאר,יכולות לינבוע מבליטות בצידו של הצמיג,או מאיזונים שנעשו לגנט,שהרכיבו את הצמיגים.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעידות יכולות לנבוע מגאנט לא תקין (חטף מכה מבור בכביש לדוגמא) או צמיג פגום, גש עם הרכב לפנצריה לאיזון גלגלים, אם אחרי זה עדיין ממשיך, בדוק את הצמיגים.

לגבי הרכב שלך ואי הצלחה למכור, הגיוני - היום המחירים של הרכבים ברצפה, ככל שכן שאתה יכול להשיג רכב 2007 / 2008 (אם לא יותר בסכום כזה) ועם מס' ידיים נמוך יותר = זה בערך אחוז ההצלחה שלך למכור. השוק מוצף ובעיקר ברכבים חדשים. 2004 זה כבר ישן. רכב בן 10 חביבי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...