Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בזמן האחרון במוסך מורשה של סוזוקי התחילו להציע לי חלפים חליפייםבמקום המקוריים בחצי מחיר.

זה מתייחס לפריטים הבאים:

מסנן אוויר: 66 ₪ במקום 133

מסנן למזגן: 50 ₪ במקום 115

צלחות בילום קדמי: 136 ₪ במקום 285

לפני מע"מ.

כמובן שכל אחד רוצה לחסוך אבל אני לא רוצה שיגרם נזק לרכב בגלל השימושבחלפים לא מקוריים.

השאלה שלי מה מתוך הפריטים הנ"ל חייב להיות מקורי ומה פחות חשוב?

השאלה השנייה שלי היא תדירות ההחלפה של המסננים (אוויר ומזגן). במוסךמחליפים לי אותם בכל טיפול (15000 ק"מ) ולא כל 45 אלף ע"פ הספר. בתשובהלשאלה שלי בעל המוסך אמר שהם מתלכלכים וצריך להחליף אותם כל פעם.... אבל כדי לחסוךבהוצאות שלי מציעים את החליפי. נטען גם שעדיף לרכב להחליף את המסננים הנ"ל כלטיפול במסננים חליפיים מאשר לשים מסננן מקורי פעם בשלושה טיפולים.

האם זה נכון?

תודה ושבוע טוב.

פורסם

במידה וזה רכב שנמצא באחריות יצרן עדיין הם מחויבים לשים רק חלקים מקוריים במידה והרכב לא באחריות אז הם מציעים את האופציה של תחליפי מהסיבה שהם לא מחויבים, אתה כלקוח ראשי להחליט מה אתה רוצה.

עניין צלחות הבלם והרפידות הם הדבר המהותי שלא כדי לשים תחליפי מהסיבה שהחומרים שממנו עשויים הם זולים דבר שיוצר לעתים רעשים בבלימה לפעמים יש אומרים שהם גם נשחקים יותר מהר ללא קשר לעניין תדירות הבלימה.

פורסם

איזה חברה של צלחות בילום הציעו לך?

במידה ולא יציעו לך צלחות סיניות ומחברה טובה אין דבר פגום בכך ,אבל כשהמחירים בין מקורי לחליפי יחסית נמוכים אין סיבה להתפשר על איכות.

אותו לגבי המסננים.

• תוכן חדש...