Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי הונדה שנת 2003. היא הייתה אחלה לגמרי עד שהיום היא התחילה להשמיע קולות מוזרים במהלך הנסיעה. קולות כמו של אופנוע או טרנטה ישנה, כל פעם שלוחצים על הגז שומעים את הקול הזה וגם כשמתניעים. מה קרה לאוטו פתאום?

כשנוסעים בעליה קטנה בכלל זה מרגיש כאילו האוטו גוסס. מה קרה פתאום? הכול היה בסדר..

האם מדובר במשהו קטן, אולי שמן מים או שטות אחרת? או שזה נשמע כמו בעיה מכנית רצינית?

עריכה אחרונה על ידי Keren Navon
פורסם

אי אפשר לשמוע את הקול דרך הפורום. אבל מניח שמנוע אצלך עובד לא על כך הצילינדרים. גשי למוסך מקצועי לבדיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשזה התחיל אצלי זה היה תסמונת לפני פריצת ראש מנוע בין צילינדרים, אני מתאר לעצמי שהרעש כפי שתיארתי אותו דומה למה שהיה אצלי, קרקושים שמתחזקים עם הגז.

Opel Adam S 2017

פורסם

אכן מדובר בקרקושים שמתחזקים עם הגז.

לא נדלקה שום נורה על הצג.

הדריכו אותי איך לפתוח את המכסה מנוע ולא חסר שמן או מים. \

אחרי זה התנעתי את האוטו ואין שום נורה והאוטו גם לא מתחמם.

אבל הוא עושה רעש נורא כמו של טרנטה ישנה והוא מעולם לא עשה את זה.

כל פעם שלוחצים על הגז.

יכול להיות שזה קשור לקלאטצ'? שזה לא מצליח להעביר הילוך ובגלל זה כל הרעשים?

האם בכלל בטוח לסוע איתו עד המוסך? מפחדת להיתקע בדרך או שהאוטו יעלה עשן או משהו.

זה נשמע לכם כמו משהו שהולך לעלות המון?

• תוכן חדש...