Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככה זה מגיע מקורי? אם המחזיק הוא מט, פשוט תבצע עליו כיסוי מדבקה מבריק וזה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן הבעיה היא שהמחזיק הוא פלסטיק שקשה להדביק עליו דברים, אין למדבקה מספיק בשר בכדי שהיא תשאר כמו שצריך.

תודה בכ"מ על התמונות, נראה מאוד יפה. בנוגע למראות שלי אני פשוט ישאיר אותם עם הזרוע הרגילה, כי לא כ"כ רואים את זה, רק שהמראות מקופלות זה קצת נראה לעין :p

פורסם

נראה יפה מאוד.

הנורות הלבנות במספר מאחורה זה עובר טסט? חוקי?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הדבר הבא או להתקין או הקסנון שיש לי בבית (אבל לא תואם מבחינת החיבור), או להזמין נורות לבנות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשמע, אני מוריד בפניך את הכובע. הצלחת להפוך וולוסטר, שלדעתי זו אחת המכוניות הפחות נאות, לרכב שממש כיף להתסכל עליו.

ד"א הצבע הזה מושלם לוולוסטר. הוא מבליט את כל הקוים המוצלחים של הרכב להבדיל מהכתום זוהר וכל צבעי הפוזה האחרים שרק מקלקלים לו את המראה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יפה,

נתת לרכב נגיעות לפי טעמך האישי ובאופן כללי בטוב טעם.

לגבי הג'אנטים לא הייתי מגדיל ל-18 כי זה יפגע לך בנוחות והרכב לא ממש יזוז, כן הייתי מחפש 17' עם אופסט שיביא את הג'אנט כמה שיותר לקו קצה בתי הגלגלים.

הבתי גלגלים אצלך מאוד גדולים ורחבים לכן ג'אנט עם אופסט מתאים יפצה על כך מעט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לוקח עשר דק' להתקין ez lip, היום במקרה התקנתי את השני שלי.

את הקודם התקנתי בצורה חאפרית לחלוטין מרוב התלהבות, עשיתי את זה גרוע לטעמי, אז הזמנתי חדש ויצא מושלם.

"יאללה בירי".

פורסם

תחפש באיביי.

יש ספציפי לרכב, ויש לפי אורך.

אני חיפשתי ברשת לפי המילים המסובכות "scirocco size", וקיבלתי תמונה כזו :

vw_scirocco_f-r_art_11.jpg

כך תוכל לראות מה אורך הפגוש, ולפי זה להזמין אורך שיתאים לך.

עדיף להזמין אורך עם "מרווח ביטחון" בשני קצוותיו מאשר ליפ שמתאים אחד לאחד , כך תוכל לשחק איתו מעט ובסיום ההדבקה לגזור את השאריות.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...