Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צביעת הקליפרים - בהמשך.

לבינתיים הוספתי נורות לבנות של IPF. אהבתי מאוד את הנורות, נותנות גוון לבן, מאירות חזק ורחוק, הרבה יותר טוב מה-MTEC שהיו לי בעבר.

חוסם את נורת ה-IPF חלקית:

20141105_200428.jpg

חוסם את הנורה המקורית חלקית, כדי להמחיש את ההבדלים:

20141105_200416.jpg

הנורות מקרוב ותמונת האריזה:

20141105_202213.jpg20141105_202629.jpg20141105_202656.jpg

מקווה לחזור לעדכן בקרוב שוב :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• ספונסר פורום
פורסם
האם ההספק הגבוה לא יפגע בפנס?

הכונה לחום?

אם כן, אז לא.

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

פורסם

אני דיי בטוח שההספק הוא 55\60 רגיל, ורק רשום שהאפקט הוא כמו 140W. אשמח לדעת אם אני צודק.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

הבדל של חמש וואט לא אמור להיות משמעותי. אבל אני מבין את ה"דאגה", מעניינת התוצאה עם פנס ללא עדשה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לדעתי התוצאה תהיה פחות טובה וממוקדת, פיזור האלומה יהיה פחות טוב. אבל עוד לא יצא לי לראות לכן הכל בגדר השערה. אצלי בכל אופן יצא יפה מאוד, ואני מרוצה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מקפיץ.

צבעתי את הגאנטים עם המכל הכסוף של פלסטיקדיפ כמו שרז (SANDOR) הציע לי, וזה מה שיצא. להגיד שאני מרוצה? 50-50, כי העבודה שעשיתי דיי חובבנית, אבל עדיין זה קצת עדיף על צבע הפחם שנהיה לי מקודם. בכל מקרה, במידה ומסיבות כאלו ואחרות אשאר עם הגאנטים האלו, אני כנראה אקח אותם לצביעה לצבע כמו בתמונה עם האיביזה, ואת הקאליפרים בצהוב או באדום (תציעו מה עדיף).

20141109_151152.jpg20141111_001727.jpg20141111_001751.jpg

2014-11-11 19.05.49.jpg

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא יודע אם זה בגלל האור, אבל בתמונה באור יום נראה שהצביעה לא אחידה.

לגבי קאליפרים? הכל, רק לא אדום.

אני בכלל הייתי מתפרע והולך על ירוק/כחול.

"יאללה בירי".

פורסם

אדום כבר חרוש, לא כל האדום ברמבו.

ירוק די הופך את זה למצועצע, דווקא הייתי הולך על צהוב. יכול להיות שילוב יפה עם הצבע הכהה של הרכב והג'אנטים.

עבודה יפה!

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

+1 לצהוב. הרכב יראה כמו דבור עצבני ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...