Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכיסוי למושבים

VanHalen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בשעה טובה רכשתי קיה סיד סטיישן.

לפני שהילדים החמודים שלי ישמידו את הריפודים, אני רוצה כיסויים למושבים.

לרכב הקודם שלי רכשתי כיסויים פשוטים, הם היו ממש זוועה.

אשמח לקבל המלצה או טיפים, אגב גם ebay הולך.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרוב, הריפוד המקורי שברכב איכותי יותר ובטיחותי יותר מרוב הכיסויים. השאלה היא למה אתה רוצה לתת לרוכש הבא של הרכב (יד 2) להנות מהריפוד המקורי במקומך?

תשתמש ברכב כמו שהוא וכשהריפוד יתבלה/יתלכלך רק אז תכסה אותו. לא הגיוני יותר?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, כי הרבה יותר קל להוריד כיסוי גיפה.

מאוד מאוד קשה להוריד את הכיסוי המקורי לניקוי ואחרי זה להחזיר אותו במצב מושלם.

חוץ מזה, מה זה 300 ש"ח לכיסוי איכותי לעומת עלות הרכב?

לבעל הקיה, נסה את הסדרות היותר יקרות של "הדר רוזן" ובדוק שיש כיסים לכריות האוויר.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנת (או שלא הסברתי את עצמי טוב).

לא התכוונתי להוריד ולכבס את הריפוד המקורי אלא לכסות אותו כשהמצב שלו נראה רע. זאת אומרת להנות מהכיסוי המקורי כמה שניתן.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1.

קניתם רכב במיטב כספכם,תהנו ממנו ואל תתחילו להלביש קונדומים על כל חלק ברכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזכיר לי את הפולנים שמכסים את הספה בסלון בניילון .

גילוי נאות , גם אני פולני .

מעולם לא כיסיתי את הריפוד המקורי בכיסוי כלשהוא .

המכונית אינה חדר אוכל או מסעדה ולמי שרעב יש מקומות מותאמים לכך .

פעם בשנה אני מנקה את הריפודים עם טקסטיל שמפו לכביסה ביד והריפודים נראים כחדשים .

תהנה מהאוטו ואל תחשוב על כיסויים כאלה ואחרים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה קונה כיסוי שים לב אם במושבים יש כריות אויר.

אם מכסים את הפתחים - זה עלול להיות מסוכן מאוד.

אני תמיד מעדיף את הריפוד המקורי, במידה והוא מתלכלך אני לא מתעצל לנקות ולחדש אותו (ראה פרוייקט בחתימה על חידוש ריפודים בצבע שמנת בסיויק).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לא מבין משהו... להלן דוגמא אישית .

חבר קנה אוקטביה חדשה 1.8 2014 בעלות של 160-170 אלף שח לא זוכר בדיוק, הקיצור אחרי שבוע הוא שם כיסוי למושב והשאלה שלי למה ???? קנית רכב מדהים בחרת ריפוד להאנתך ועכשו אתה מכסה אותו ? אני לא אומר לחרוש עליו ללכלך אותו אבל לפחות תהנה ממנו ... סע איתו תהנה איתו תרגיש אותו וכשתמכור את הרכב למי שזה לא מתאים שהוא ישם כיסוי או שילך וינקה אותו . קנית רכב כדי למכור אותו כמו חדש ? סע תהנה תנצל את המנוע 160 אלף כדי למכור "כמו חדש" ממש ביזבוז (ואני לא מדבר על להרוס אותו אבל כן להנות ממנו).

לא מבין את האנשים האלה...

וזו דעתי בלבד.

נ.ב האים שי איזה שהוא תו תקן לכיסויים האלה בכלל ? יש בהם חומר מעקב בערה ? לא מפריעים לפתיחה של כריות אויר ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רכשתי לפני כחודש את

TREND COOL של הדר רוזן מגרופון במחיר סבבה לגמרי 150 ש"ח. הותקנו ועד כה נראה מעולה ויציב.

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305908177/44135906

לקחתי שחור עם תפרים אפורים.

pic700x420_4-700x420.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני שקלתי לקנות כיסויים אבל יש משהו בתגובות פה..הכי הרבה מנקים פעם בתקופה.

אגב שאלה בנושא - אם יש לי טיקט על המושב של הרכב שרשום עליו AIRBAG - במידה ואני ארצה לשים כיסוי אני אצטרך משהו מותאם לכריות אוויר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני שקלתי לקנות כיסויים אבל יש משהו בתגובות פה..הכי הרבה מנקים פעם בתקופה.

אגב שאלה בנושא - אם יש לי טיקט על המושב של הרכב שרשום עליו AIRBAG - במידה ואני ארצה לשים כיסוי אני אצטרך משהו מותאם לכריות אוויר?

כמובן שכולם שכחו לספר כמה עולה לנקות פעם ב... גם אני נסעתי על ריפודים מקוריים שנה וחצי והלכלוך שדבק בהם עם הזמן לא יצא גם בניקוי קיטור (שעלה בערך פי 2 מסט ריפודים טוב) ,

לגבי הכריות אויר , הכיסוים של הדר רוזן לדוגמא מותאמים לכאלו עם כריות אויר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקחתם את הנושא "לניילן ספה\לשים קונדום" למקום מאוד קיצוני.

ברכב עם ריפודים מושקעים (ריפודי עור למשל) אני לא שם כיסויים.

ברכב עם ריפודים פשוטים דווקא הכיסויים האיכותיים נותנים הרגשבה טובה יותר וכבונוס מגינים על הריפוד המקורי "לכל מקרה שלא יהיה".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצלחתם לבלבל אותי :)

תכלס, הלכלוך נובע מהנעליים של הילדים ומפירורים של לחם/בייגלה וכדומה, לא משהו שאמור להיות כתם לכל החיים.

אולי באמת כדאי לוותר קצת על הפולניות שלי ולהנות מהרכב כמו שהוא....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...